25% korting op oorsieraden

Elke dag een nieuwe aanbieding

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Jojoba olie

11,90 €
Op voorraad

Jojoba olie is bekend over de hele wereld en staat ook wel bekend als ''het vloeibare goud'', vanwege de lichte kleur en de geweldige eigenschappen. Jojoba olie wordt gemaakt van jojoba noten, die oorspronkelijk uit de Amerika komen. De jojoba plant kan in de meest extreme omstandigheden groeien en hebben dus ook geen problemen met woestijnen waarin temperaturen oplopen tot 40° celcius.

Jojoba olie wordt vaak verwerkt in haarproducten, maar de olie staat ook bekend om de verzachtende effecten op de huid en het herstellen van de vochtbalans van de huid. Dat is ideaal voor droge plekken op de huid te behandelen. De chemische samenstelling van jojoba olie ligt heel dicht bij die van de normale opbouw van de menselijke huid - de olie is rijk aan Vitamine E, wat helpt bij de regeneratie van beschadigde huidcellen en het herstel van huidweefsel bevordert. Daarom is jojoba olie eigenlijk ook een product dat je altijd in je badkamerkastje zou moeten hebben staan, al helemaal wanneer je bezig bent met stretchen en graag een gezonde en elastische huid wilt behouden.

Deze 100% zuivere jojoba olie komt in een klein 5 ml. flesje met een doseringsmaatje waarmee je heel eenvoudig een druppeltje op je vinger legt en dit in masseert in de plek die behandeld moet worden. De huid neemt de olie gemakkelijk op aangezien het, zoals hierboven beschreven, elementen bevat die de huid zelf produceert.

Gebruik de olie gedurende een periode van 14 dagen ongeveer een paar keer per dag om zo de huid gezond te houden. Gebruik je organische sieraden, zoals bijvoorbeeld hout, hoorn of been, dan kun je ook een beetje jojoba olie op deze sieraden smeren om ze zo een langere levensduur te geven. Poets het regelmatig met een druppeltje jojoba olie en het is weer zo goed als nieuw. 

Als je veganist bent, dan kun je deze olie ook gebruiken, aangezien het uitsluitend afkomstig is van jojoba planten. Deze olie is ook heel effectief in combinatie met onze Holey Butt'r, wat ook jojoba olie bevat.

Details
NaamJojoba olie
SKUCare-Jojoba
TypeNazorg-product
Inhoud5 ml.
KleurOranje
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Jojoba olie
Uw waardering
Jojoba olie