De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Isotone zoutoplossing

12,90 €
Op voorraad

Een isotone zoutoplossing is voor iedereen die zijn piercings graag goed verzorgd. De zoutoplossing bevordert het helingsproces en is niet schadelijk voor het lichaam.

Natuurlijk kan je de zoutoplossing in verschillende verpakkingen krijgen, waarvan de sprayversie de beste is.

Blue Wave™ van Tattoo Goo is zo een sprayverpakking, die navulbaar is. Met het nieuwe Blue Wave™ sproei je de isotone zoutoplossing direct op de huid rond de plek die je wil reinigen. Zo verspil je het verzorgingsproduct niet nodeloos en daarenboven blijft de vloeistof in de container hygiënisch proper. Deze isotone zoutoplossing wordt steriel geleverd en heeft de perfecte mengverhouding. Zo moet je dus niet langer zelf experimenteren tijdens het samenstellen van de isotone oplossing.

Let er wel op dat het zoutwater niet in de ogen terecht komt.

Inhoud: 59 ml

Hoe moet je de zoutoplossing gebruiken?

Een isotone zoutoplossing wordt altijd samen met andere reinigingsmiddelen gebruikt.  Heb je net een nieuwe piercing laten steken, dan moet je die tweemaal per dag reinigen. Best eenmaal 's ochtends en nogmaals 's avonds tijdens je dagelijkse lichaamshygiëne.

Je moet eenmaal per dag je piercing met een pH-neutrale zeep en een isotone zoutoplossing reinigen. De zeep zal de bacteriën doden zodat je lichaam zich kan focussen op het helingsproces. De isotone zoutoplossing wordt altijd na het reinigen gebruikt, omdat het de piercingwonde voedt en het genezingsproces versnelt. Het zoutwater laat het lichaam zich gemakkelijker herstellen, zodat je de helingsperiode sneller achter de rug zal hebben, daarnaast reduceert het het risico op lelijke littekens.

Denk eraan om het sieraad NIET uit te doen tijdens het reinigen. Het sieraad moet immers in het lichaam blijven zitten gedurende de volledige helingsperiode.

Voor welke piercings wordt een isotone zoutoplossing gebruikt?

Je kan isotone zoutoplossingen gebruiken voor zowat alle piercings die in het menselijke lichaam gezet worden. De meest voorkomende piercings zijn:

Mocht je geen zin meer hebben om altijd maar zelf je zoutoplossing samen te stellen, bestel dan nu hier onze zoutoplossing in praktische Spray-Dispenser en we sturen je deze onmiddelijk op.

Details
NaamIsotone zoutoplossing
SKUCare-Saline
TypeNazorg-product
Inhoud59 ml.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Isotone zoutoplossing
Uw waardering
Isotone zoutoplossing