Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

45 producten

Sorteer op
 1. Multi Tool
  11,90 €
 2. Ziplock zakjes
  4,00 €
 3. Pennington slotted forceps
  9,90 €
 4. Mosquito piercingnaald met zelflossende katheter
  0,95 €
 5. Play piercingnaald -50%
  Play piercingnaald
  0,60 € Vanaf 1,20 € -50%
 6. Drietraps tang
  14,90 €
 7. Verbandschaar
  11,90 €
 8. Bead tweezer
  11,90 €
 9. Receiving tube
  4,90 €
 10. Katheter voor piercingnaalden
  0,65 €
 11. Steriele gebogen piercingnaald
  2,50 €
 12. Organza sieraadbuidel
  0,70 €
 13. Hangslot voor grote piercings
  37,90 €
 14. Steriele piercingnaald
  1,20 €
 15. Zelfsluitende steriliseringszakjes
  12,90 €
 16. Dermal punch
  3,90 €
 17. Piercingnaalden Piercingnaalden -50%
  Piercingnaalden
  16,45 € Vanaf 32,90 € -50%
 18. Pennington slotted tweezer
  9,90 €
 19. Dermal anchor insertion tool
  15,90 €
 20. Pennington forceps
  9,90 €
 21. Forester slotted forceps
  9,90 €
 22. Forester forceps
  9,90 €
 23. Balletjeshouder
  16,90 €
 24. Ringsluiter
  19,90 €
 25. Ringopener
  19,90 €
per pagina

Gereedschappen

De kunst van het modificeren van het lichaam bestaat al eeuwenlang. Maar als het gaat om piercings of andere lichaamsmodificaties, is het pas vandaag de dag dat we zulke moderne voorzieningen hebben die ons in staat stellen om de veiligste ervaring te hebben. Het gebruik van de juiste gereedschappen is een van de meest essentiële onderdelen van het plaatsen van piercings. Als een van de snelst groeiende online piercingwinkels, verkoopt Bodymod niet alleen piercings, maar biedt het je ook tools en verzorgingsmiddelen.

Waar kan ik piercingtools kopen?

Je kunt ze kopen op de website van Bodymod. Onze collectie gereedschappen is uitermate geschikt voor professioneel gebruik, maar we hebben ook hulpmiddelen die je als niet-professional, maar als piercingliefhebber kunt gebruiken. Lees er meer over in de sectie ‘Essentiële tools voor niet-professionals’. Wij helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte benodigdheden. Als je net gepiercet bent, kun je ook de piercer om advies vragen over wat voor soort tools je in de toekomst nodig hebt om je piercing goed te kunnen verzorgen. Het merendeel van de hulpmiddelen dat je nodig hebt, vind je op onze website.

Ben je een piercer en wil je je voorraden voor de beste prijs krijgen?

Wij van Bodymod zijn dol op piercers en willen hun de beste kwaliteit benodigdheden leveren. Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat onze klanten de meeste comfortabele ervaring hebben. Hier zijn enkele van de benodigdheden die wij bij Bodymod aanbieden:

 • eenvoudige steriele piercingnaalden. Deze naalden zijn gemaakt van chirurgisch staal en hun afmeting varieert van 0,8 mm tot 5 mm.
 • We hebben ook verschillende tangen, zoals deze dermal anchor-tangen, die zeer nuttig zijn bij het verwisselen van piercings. Je kunt hiermee een uitstekende grip op de kop krijgen om deze te kunnen afschroeven en vervolgens te vervangen door een ander ontwerp.

Essentiële niet-professionele hulpmiddelen die je nodig hebt

Ook als je geen professionele piercer bent, kun je handige hulpmiddelen vinden in onze collectie, zoals:

 • Ringopener - het beste te gebruiken om ringen te openen, vooral zeer dikke ringen. Captive bead-ringen zijn ook veel gemakkelijker uit te breiden met deze ring opener.
 • Stretching tape, ook wel bekend als Teflon tape, is voor mensen die zich niet willen beperken tot de afmetingen van stretching sieraden. De tape is dun, daarom kun je zelf de grootte van het stretchen bepalen. Het enige wat je nodig hebt, is een plug of een tunnel, en draai de tape er zo vaak om heen als je wilt. Het gebruik van teflon tape om je oren mee te stretchen is een heel andere vorm van stretchen. Het vergt geduld en doorzettingsvermogen. Als je het eenmaal onder de knie hebt, zul je deze methode geweldig vinden.
 • Meetkaart - is handig wanneer je de grootte van je sieraden moet weten.
 • Multifunctioneel gereedschap - helpt je bij het openen van je sieraden en maakt het inbrengen probleemloos.

Het type hulpmiddel dat je nodig hebt om je sieraad te verwisselen is afhankelijk van het soort sieraad dat je draagt. De hierboven genoemde multifunctionele hulpmiddel is een van de meest bruikbare apparaten, omdat je het kunt gebruiken voor de meeste sieraden.

Wat moet ik gebruiken voor de dermals?

Dermals zijn een fascinerende vorm van lichaamsmodificatie. Ze kunnen als onderdeel van een tattoo gedragen worden of gewoon op zichzelf. Een dermal is een piercing met slechts één gaatje, omdat deze met een anker onder de huid wordt gehouden.

De stappen van een dermal piercing procedure zijn als volgt:

 • De huid rond de piercing wordt gesteriliseerd.
 • Een naald of een dermal punch wordt gebruikt om een kleine snede in de huid te maken.
 • De onderste helft met het anker wordt ingebracht.
 • De bovenkant wordt op het anker geschroefd.

De instrumenten die meestal worden gebruikt tijdens de procedure zijn een speciale naald (de grootte hangt af van de locatie van de piercing) of dermal punch, dermal anchorplaatser en dermaltang. Wij raden je aan om je piercer te vragen je sieraad te verwisselen nadat de huid is genezen in plaats van het zelf te doen. Deze piercing is iets gecompliceerder, en je zult een professional nodig hebben om je te helpen.

Wat moet ik gebruiken om een labret te vervangen?

De eenvoudigste manier om je genezen labretstud te verwisselen is met een labretklem. Draag rubberen handschoenen of was je handen met ontsmettingsmiddel, en zorg ervoor dat je het gebied grondig reinigt met zoutoplossing. Na het drogen van het gebied, houd de achterkant van het labret strak vast met behulp van het pincet. Draai de kop er met je vingers vanaf en verander het ontwerp.

Blijf veilig

We kunnen het niet genoeg herhalen; het gebruik van professioneel gereedschap is essentieel als het gaat om piercings. Een gaatje dat met een gewone naainaald of een ander huishoudproduct is gestoken, kan geïnfecteerd of misvormd raken, wat uiteindelijk leidt tot het moeten laten verwijderen van het sieraad of ernstigere complicaties. Professionele benodigdheden zijn gemaakt van materialen die niet alleen 100% veilig zijn, maar ook expliciet voor dit doel gemaakt zijn. Dit alles om de veiligheid en gezondheid van de klant te garanderen. Gebruik professionele, gesteriliseerde hulpmiddelen, blijf gezond, en geniet van je nieuwe piercing!