Over Bodymod

Bezig met laden...

Bodymod is één van de snelstgroeiende sieradenmerken in Europa en wordt wereldwijd steeds groter. Dit avontuur is in 2005 in Denemarken begonnen met het organiseren van congressen en een online forum. Hiermee wilden we een transparante community creëren voor zowel professionals als mensen die een passie hebben voor zelfexpressie door middel van lichaamsversiering.

Onze passie voor piercingsieraden en het stijgende interesse van de gemeenschap, motiveerden ons om ons te concentreren op de online detailhandel van hoogwaardige piercingsieraden. Kort daarna werd Bodymod, de online piercingwinkel, geboren.

Ons verhaal

Bodymod werd als retailer op 18 januari 2010 gelanceerd in Zuid-Denemarken. Om dat mogelijk te maken, hadden onze twee oprichters, Janus en Jeppe, veel werk verzet om het bedrijf op te bouwen. Ze mengden de woorden ‘Body’ en ‘Modification’ om hun passie voor persoonlijke lichaamsversiering te uiten: zo is Bodymod onstaan. Toen de eerste bestellingen die ochtend binnenkwamen, waren ze dolgelukkig. Inmiddels zijn er jaren verstreken en is Bodymod een gevestigd merk dat wereldwijd aanwezig is - en in meer dan 20 talen -, waaronder in Belgiën.

Het Bodymod avontuur begon vanuit een klein kamertje als een online gemeenschap. Hiervandaan verhuisde het bedrijf naar een groter appartement, vervolgens een nog grotere kelder, en uiteindelijk naar een echt kantoor met warenhuis. Vandaag de dag is het bedrijf om logistieke en administratieve redenen opgesplitst, waarbij het warenhuis zich in Duitsland bevindt, terwijl de administratie in Malta wordt behandeld. Naast deze locaties, hebben we veel werknemers die ondersteunende functies uitvoeren vanuit de hele wereld.

Waar we voor staan

Bij Bodymod waarderen we acceptatie, zelfexpressie, diversiteit, moed, empathie en originaliteit. Wij geloven dat de wereld een veel betere plek zou zijn als mensen elkaar meer zouden accepteren en het unieke in anderen zouden waarderen. We staan voor gelijkheid en we willen iedereen inspireren zichzelf te zijn en zelfexpressie te beoefenen op de manier die zij willen. Of het nu gaat om tatoeages, piercingsieraden, make-up, mode of een andere kunstvorm.

We inspireren mensen om uit te drukken wie ze zijn.

Ons team

Ons team is wat ons merk geweldig maakt. Bij Bodymod werken we met passie, staan we open voor nieuwe ideeën en zijn we zeer communicatief als het gaat om het oplossen van problemen. Wij geloven in synergie. Ons team bevindt zich over de hele wereld. We hebben medewerkers die ons team versterken van Malta tot Hong Kong en van Zweden tot Portugal. We menen het als we zeggen dat de wereld ons thuis is.

Onze toewijding

Als het gaat om piercingsieraden, verleggen we graag grenzen. We bieden vele unieke ontwerpen en verschillende hoogwaardige materialen (titanium, chirurgisch staal, 14 karaats goud, organische materialen, etc.). We streven ernaar om mensen uit alle hoeken van de samenleving tegemoet te komen. Als je door onze site bladert, vind je de perfecte sieraden om jezelf van top tot teen te versieren.

Ons belangrijkste doel is om uitstekende klantenservice en sieraden van hoge kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Wij garanderen je:

  • Uitstekende klantenservice
  • Verminderde ecologishe voetafdruk
  • Beveiligde betalingen
  • Veilig verzenden

Bedankt voor het kiezen voor Bodymod. Veel winkelplezier!