• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Over BodyMod.be

In de eerste plaats willen we je bedanken voor het feit dat je even de tijd neemt om een beetje over onze geschiedenis en ambities te lezen. Zonder jou als klant zou er kort gesteld zelfs geen home page bestaan :-). 

Waarom heten we BodyMod.be?

Bij het openen van de webshop kwamen een aantal stevige discussies te pas. De shop behoort tot één van de grootste Deense webportalen voor liefhebbers van lichaamsversiering - BodyMod.dk.

BodyMod.dk was in Denemarken zo succesvol dat we in staat waren onze winkel uit te breiden en ook te vestigen in Noorwegen, Duitsland. De andere landen die we in het vizier hebben zijn België, Zweden, Finland, Ijsland, enz. Feitenlijk overal waar liefhebbers van lichaamsversiering te vinden zijn. 

Hier staan we nu

BodyMod.dk bestaat al sinds 2010 en is ondertussen uitgegroeid tot de bekenste en meest populaire webshop in Denemarken. Aanvankelijk werden de piercings verdeeld via piercingstudios die regelmatig op tattoo shows vertegenwoordigd werden. Na verloop van tijd is de focus echter steeds meer en meer naar online verkoop geschoven, omdat mensen vandaag de dag liever vanuit het comfort van hun woning piercings bestellen in de plaats van naar studios in de stad te trekken. 

Ondertussen is BodyMod.dk goed ingeburgerd in Noorwegen, Duitsland en binnenkort ook België als één van de toonaangevende distributeurs van piercings en hun toebehoren. En dat hebben we te danken aan onze trouwe klanten.

Kwaliteit en prijs

De lijfspreuk van BodyMod.be is: topkwaliteit tegen lage prijzen - en daar houden we ons aan. Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waar we ook 100% garant voor staan. Onze prijzen kunnen we zo laag houden, omdat we niet met tussenhandelaars werken, wat de kosten drukt. En van deze besparing laten we onze klanten profiteren.  

Onze klantenservice maakt het verschil

Online piercings verkopen, dat kan iedereen ... ! Maar geen enkele webshop biedt zo een persoonlijke en snelle klantenservice als wij BodyMod.be. Ons kleine team is altijd bereid om je met eventuele vragen verder te helpen. 

Al onze medewerkers hebben echt plezier op het werk en dat merken onze klanten. Ons team is altijd vriendelijk en staat klaar om je te helpen - het doet er niet toe met wat. 

Ook onze snelle leveringstijden worden door onze klanten gewaardeerd. Bestel je van maandag tot vrijdag voor 15.30 uur, dan verzenden wij je pakket nog dezelfde dag.