• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Algemene voorwaarden

 • Verzending & levering 

  BodyMod.be biedt de beste Belgische service wat het leveren van sieraden voor de versiering van het lichaam betreft. Bestel je voor 14:00* uur, dan wordt je pakket nog dezelfde dag verzonden. Dat geldt voor alle werkdagen (maandag - vrijdag). Bedraagt de totale som van je bestelling trouwens 20 € of meer, dan wordt je pakket gratis verzonden. Bovendien betaal je voor bestellingen onder de 20 € standaard slechts 1 € verzendkosten (binnen België, verzendkosten en leveringstijden kunnen variëren voor bestellingen in het buitenland). 

  * De betaling van de bestelling moet vóór 14:00 uur uitgevoerd zijn.

  Verwerking van persoonsgegevens

  Voordat we je goederen kunnen leveren, hebben we je naam en postadres nodig en aangezien we je een electronische bevestiging van je bestelling sturen, dus ook je e-mailadres. Deze informatie wordt niet doorverkocht of doorgegeven aan derden. Ze zal alleen gebruikt worden voor marketing van de BodyMod.be shop als je aangemeld bent op onze nieuwsbrief. Je kan je trouwens ten aller tijde uitschrijven van deze nieuwsbrief door in te loggen op je account of via een link onderaan elke nieuwsbrief.

  Retourneren, annulering, reclamatie en klachten

  Je hebt 30 dagen retourrecht bij het winkelen bij BodyMod. Dit betekent dat je 30 dagen hebt om te beslissen of je aankoop correct was en eventueel het item terug te sturen. De enige eis die we stellen is dat de sieraden niet uit hun originele transparante en verzegelde verpakking zijn gehaald. Deze eis is uitsluitend gesteld om te zeker zijn dat de sieraden niet wordt gebruikt. Als de juwelen eerst in het lichaam zijn geweest, kan het niet worden teruggehaald en doorverkocht zoals je kunt met een kledingstuk of andere items die niet in contact komen met lichaamsvloeistoffen.

  Als je een sieraad moet retourneren omdat je spijt hebt dat je het verkeerd of iets anders hebt gekocht - laat het ons dan binnen 30 dagen na ontvangst weten. Dan moeten we de sieraden binnen 7 dagen krijgen. Als je product beschadigd raakt en gedekt wordt door de 2 jaar garantie, zullen wij natuurlijk ook je verzendkosten vervangen. Als het artikel defect is bij ontvangst, is het zeer belangrijk dat je de sieraden niet uit de originele transparante en verzegelde verpakking haalt. Maak gewoon een snelle foto met je mobiele telefoon en stuur de foto naar ons toe met je bestelnummer, zodat we deze vaak snel kunnen oplossen door je een nieuw sieraad te sturen.

  Wij wijzen je erop dat schade door eigen toedoen niet gedekt is. Is bijvoorbeeld de sieraden. verloren gegaan en daarna gebroken, kunnen we de schade niet dekken. Hetzelfde geldt voor verloren balletjes - het is de eigen verantwoordelijkheid van de klant om de balletjes te schroeven zodat ze niet kort daarna vallen. In het geval van acrylballetjes dekken we geen kogels die zo hard geschroefd zijn dat ze gebroken zijn of die over het algemeen worden overschreden.

  Als je ervoor kiest om gebruik te maken van het retourneringsrecht en zo een deel van je bestelling terug te sturen, kan eventuele gratis verzending of andere kortingen met het terugbetaalde bedrag worden afgetrokken.

  Hier vindt je meer informatie over het retourneren van een product.

  Als er om een reden onenigheid ontstaat, kun je ervoor kiezen om in beroep te gaan. Dit gebeurt via een Europese portaalsite voor conflictoplossing, ODR (Online Dispute Resolution).

  Bestelling & betaling

  We streven er altijd naar om je betaling zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom gebruiken we altijd de modernste betalingstechnologieën en proberen we met alle erkende kredietkaartmaatschappijen samen te werken. 
  In overeenstemming met de wet, zullen we geen geld aftrekken van je kredietkaart voordat de goederen verzonden zijn. Ons betalingssysteem wordt geleverd door ePay, in samenwerking met NETS/Bambora. Je volledige kredietkaartdetails komen nooit in handen van de BodyMody.be medewerkers, maar worden direct verzonden via de beveiligde, gecodeerde kanalen van NETS/Bambora. Bij BodyMod.be kan je zowel betalen met krediet- en debetkaarten als met de volgende bankdiensten: e-Dankort, Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express, MobilePay, PayPal en ViaBill. BodyMod.be webshop neemt alle kosten verbonden aan het aankopen via bankkaarten op zich. Wens je echter te betalen per factuur, dan zal per bestelling hier een individuele vergoeding voor aangerekend worden.

  Zodra je een bestelling bij BodyMod.be hebt geplaatst, zal je daar een electronische bevestiging van ontvangen. Daarna stellen we je bestelling samen. Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch een product niet op voorraad zijn, dan zullen we je ofwel de overige goederen alvast opsturen en je het resterende product toesturen zodra dat opnieuw in voorraad is, ofwel contact met je opnemen om te kijken of je eventueel geïnteresseerd bent in een alternatief product. Je ontvangt dan een tweede e-mail eenmaal het resterende product verpakt en verzonden is.

  Productinformatie

  Wij beschouwen het als gezond verstand om een product goed te omschrijven en dus streven we ernaar om je altijd de beste informatie over onze producten te verstrekken.
  Voor producten waarvan de maat is aangegeven of geselecteerd, kunnen er uitzonderlijk verschillen optreden tussen de reële afmetingen en de opgegeven grootte. Dit is te wijten aan de conversie van inches naar millimeters, omdat we werken met millimeters tot op 1 decimaal (fouten kunnen dus in zeer zeldzame gevallen voorkomen) en treedt in het algemeen ook op bij producten van organische materialen. In geen enkel van deze gevallen aanvaarden we aansprakelijkheid.