• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Algemene voorwaarden

 • Verzending & levering 

  BodyMod.be biedt de beste Belgische service wat het leveren van piercingsieraden betreft. Bestel je voor 14:00* uur, dan wordt je pakket nog dezelfde dag verzonden. Dat geldt voor alle werkdagen (maandag - vrijdag). Bedraagt de totale som van je bestelling trouwens 20 € of meer, dan wordt je pakket gratis verzonden. Bovendien betaal je voor bestellingen onder de 20 € standaard slechts 1 € verzendkosten (binnen België, verzendkosten en leveringstijden kunnen variëren voor bestellingen in het buitenland). 

  * De betaling van de bestelling moet vóór 14:00 uur uitgevoerd zijn.

  Verwerking van persoonsgegevens

  Voordat we je goederen kunnen leveren hebben we je naam en postadres nodig en, aangezien we je een elektronische bevestiging van je bestelling sturen, ook je e-mailadres. Deze informatie wordt niet doorverkocht of doorgegeven aan derden. Ze zal alleen gebruikt worden voor marketingdoeleinden van BodyMod.be als je aangemeld bent op onze nieuwsbrief. Je kan je trouwens steeds uitschrijven van deze nieuwsbrief door in te loggen op je account of via een link onderaan elke nieuwsbrief.

  Retourneren, annulering, reclamatie en klachten

  Je hebt 30 dagen retourrecht op je bestelling bij BodyMod. Dit betekent dat je 30 dagen hebt om te beslissen of je aankoop correct was en eventueel het item terug te sturen. De enige eis die we stellen is dat de sieraden niet uit hun originele transparante en verzegelde verpakking zijn gehaald. Deze eis is uitsluitend gesteld om zeker te zijn dat de sieraden niet gebruikt zijn. Eens de juwelen gedragen zijn, kunnen ze namelijk niet meer verkocht worden zoals wel mogelijk is met kledingstukken of andere items die niet in contact komen met lichaamsvloeistoffen.

  Als je een sieraad moet retourneren, omdat je spijt hebt van je aankoop of iets anders hebt gekocht, laat het ons dan binnen 30 dagen na ontvangst weten. Daarna moeten we de sieraden binnen 7 dagen ontvangen. Als je product beschadigd is en gedekt is door de garantie van 2 jaar, zullen wij natuurlijk ook je verzendkosten vergoeden. Als het artikel defect is bij ontvangst, is het zeer belangrijk dat je de sieraden niet uit de originele transparante en verzegelde verpakking haalt. Maak gewoon een foto met je mobiele telefoon en stuur de foto naar ons toe met je bestelnummer zodat we je een nieuw sieraad kunnen opsturen.

  Wij wijzen je erop dat schade door eigen toedoen niet gedekt is. Zijn bijvoorbeeld de sieraden of onderdelen ervan verloren gegaan of beschadigd door slecht onderhoud of eigen handelen, dan kunnen we de schade niet dekken. Hetzelfde geldt voor verloren balletjes - het is de eigen verantwoordelijkheid van de klant om de balletjes correct op te schroeven. In het geval van acrylballetjes dekken we geen balletjes die zo hard geschroefd zijn dat ze gebroken zijn of geen weerstand meer bieden.

  Als je ervoor kiest om gebruik te maken van het retourneringsrecht door (een deel van) je bestelling terug te sturen, kan eventuele gratis verzending (indien het restbedrag onder de grens voor gratis verzendingis) of andere kortingen van het terugbetaalde bedrag worden afgetrokken.

  Hier vind je meer informatie over het retourneren van een product.

  Als er onenigheid ontstaat over een bepaalde klacht, kun je ervoor kiezen om in beroep te gaan. Dit gebeurt via een Europese portaalsite voor conflictoplossing, ODR (Online Dispute Resolution).

  Bemerk dat het heel belangrijk is dat je direct contact met ons opneemt als je bij het ontvangen van je bestelling ziet dat er iets mis is met het product of dat er iets ontbreekt. Als je niet binnen 14 dagen contact met ons opneemt, wordt de bestelling als compleet en zonder problemen afgehandeld.

  Bestelling & betaling

  We streven er naar om je betaling zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarom gebruiken we altijd de modernste betalingstechnologie en werken we enkel met erkende betalingsproviders. 
  In overeenstemming met de wettelijke bepalingen zullen we geen sommen van je kredietkaart afhouden voordat de goederen verzonden zijn. Ons betalingssysteem wordt geleverd door ePay, in samenwerking met NETS/Bambora. Je volledige kredietkaartdetails komen nooit in handen van de BodyMody.be medewerkers, maar worden direct verzonden via de beveiligde, gecodeerde kanalen van NETS/Bambora. Bij BodyMod.be kan je zowel betalen met krediet- en debetkaarten als met de volgende betalingsdiensten: e-Dankort, Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express, MobilePay, PayPal en ViaBill. BodyMod.be webshop neemt alle kosten verbonden aan het aankopen via bankkaarten op zich. Wens je echter te betalen per factuur, dan zal er per bestelling een individuele vergoeding aangerekend worden.

  Zodra je een bestelling bij BodyMod.be hebt geplaatst zal je daar een elektronische bevestiging van ontvangen. Daarna stellen we je bestelling samen. Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch een product niet meer op voorraad zijn, dan zullen we ofwel de overige goederen alvast opsturen en je het resterende product later toesturen zodra dat opnieuw in voorraad is, ofwel zullen we contact met je opnemen om te kijken of je eventueel geïnteresseerd bent in een alternatief product. Je ontvangt dan een tweede e-mail eens het ontbrekende product verpakt en verzonden is.

  Productinformatie

  Wij beschouwen het als gezond verstand om een product grondig te omschrijven en we streven ernaar om je altijd de beste informatie over onze producten te verstrekken.
  Voor producten waarvan de afmetingen zijn aangegeven kunnen er uitzonderlijk verschillen optreden tussen de reële afmetingen en de opgegeven grootte. Dit is te wijten aan de conversie van inches naar millimeters, gezien we werken met millimeters tot op 1 decimaal (fouten kunnen dus in zeer zeldzame gevallen voorkomen). Dit treedt in het algemeen voornamelijk op bij producten uit organische materialen. In geen enkel van deze gevallen aanvaarden we aansprakelijkheid.