De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Taperstaaf om te stretchen in vele kleuren

2,90 €
Op voorraad

Als je met stretching wil beginnen, dan zijn deze eenvoudige tapers een goede keuze.

Dit model is namelijk de meest bekende en klassiek vorm van taper voor het stretchen. De taper schuif je voorzichtig door het gat dat je wil stretchen zodat dat langzaam uitzet. De functie van een taper is dus heel simpel en zelfs een kind kan dat. Desalniettemin raden we aan om je van tevoren te informeren over het hoe en wat voordat je met het stretchen van je oor start.

Een rechte taper kan natuurlijk ook als sieraad gedragen worden, want niemand dwingt je om een plug of tunnel te dragen eenmaal het gat in je oor de gewenste grootte bereikt heeft. Als je dat wil, kan je dus ook je taper zelf als sieraad in je oor dragen. Maak dan wel gebruik van de twee bijgeleverde O-ringen om te verhinderen dat de taper uit je oor valt. Houd er ook rekening mee dat het erg ongemakkelijk kan zijn met een taper in je oor te slapen, omdat die dan wel eens in je hals kan prikken.

Dit model is gemaakt van acryl en in veel verschillende kleuren beschikbaar. Sommige modellen zijn transparent, zodat je door het materiaal heen kan kijken. Je kiest zelf welke maat en kleur je het liefste hebt.

Kleine opmerking: de lila tapers kunnen verschillen qua kleurnuance!

Details
NaamTaperstaaf om te stretchen in vele kleuren
SKUTaper-6
Type sluitingO-ring
TypeTaper
MateriaalAcryl
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Taperstaaf om te stretchen in vele kleuren
Uw waardering
Taperstaaf om te stretchen in vele kleuren