Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Theeboomolie tegen onstoken piercings

7,90 €
Op voorraad

Mocht je plots een negatieve reactie van je lichaam tegen je nieuwe- of bestaande piercing merken, zoals bijv. een buil of een onsteking, gebruik dan deze theeboomolie. De olie dehydrateert builen en bestrijdt ontstekingen van piercinggaatjes. De olie is ook heel geschikt om snel gestretchte gaatjes in de oren, die onstoken zijn of pijn doen, te behandelen.

Het flesje bevat 5 ml olie en gaat zeer lang mee, je hoeft maar een paar kleine druppels op de onstoken plek aan te brengen en voorzichtig in te masseren. De olie kan je met de vingers of een wattenstaafje aanbrengen. Theeboomolie heeft een intense geur en een nog intensere werking tegen ontstekingen.

Theeboomolie is bekend voor zijn desinfecterende werking en bevat vele etherische oliën die de organismen die ontstekingen veroorzaken effectief aanvallen en bestrijden. Een bijkomend voordeel van theeboomolie is dat het erg eenvoudig en aangenaam is om de olie te gebruiken.

Bovendien kan je theeboomolie gebruiken op preventieve basis en aanbrengen op een recent gestoken piercing. De olie werkt ook bij insectenbeten, want de olie heeft een licht verdovende werking op de geïrriteerde- of ontstoken plek.

Kleine opmerking: deze olie is 100% zuivere theeboomolie. De meeste andere oliën op de markt bevatten maar 10% theeboomolie. We raden altijd aan om de vloeistof eerst op een stukje gezonde huid uit te proberen, want gevoelige huid kan eventueel wat geïrriteerd raken. In dit geval moet je de theeboomolie 1:10 verdunnen met water voordat je de olie gebruikt.

Details
NaamTheeboomolie tegen onstoken piercings
SKUCare-Tea-Tree
TypeNazorg-product
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Theeboomolie tegen onstoken piercings
Uw waardering
Theeboomolie tegen onstoken piercings