De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Dermal Piercingsieraden Dermal Piercingsieraden

Dermal Piercingsieraden

Explore our diverse range of dermal piercing jewelry made from 100% safe materials for your peace of mind

Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
Materiaal
Kleur
Kleur van de steen

40 producten

Sorteer op
 1. Dermal met een grote steen
  5,90 €
 2. Dermal anchor disk in verschillende kleuren
  5,90 €
 3. Dermal anchor met bloem met blaadjes uit steentjes en middensteen
  11,90 €
 4. Dermal uit 14 karaats goud met een steentje Dermal uit 14 karaats goud met een steentje -20%
  Dermal uit 14 karaats goud met een steentje
  29,52 € Vanaf 36,90 € -20%
 5. Dermal anchor bloem met centrale steen in vele kleuren
  7,90 €
 6. Dermal gevormd als een zon met steentje
  7,90 €
 7. Vlakke dermal met een steen uit opaal
  6,90 €
 8. dermal uit 14 karaats goud met gevlochten patroon en steentjes dermal uit 14 karaats goud met gevlochten patroon en steentjes -20%
  dermal uit 14 karaats goud met gevlochten patroon en steentjes
  35,12 € Vanaf 43,90 € -20%
 9. Bloem uit 14 karaats goud met zeven steentjes voor dermal anchor Bloem uit 14 karaats goud met zeven steentjes voor dermal anchor -20%
  Bloem uit 14 karaats goud met zeven steentjes voor dermal anchor
  31,92 € Vanaf 39,90 € -20%
 10. Dermal met sterrenregen
  6,90 €
 11. Dermal met ster en steentjes
  8,90 €
 12. Koepelvormige dermal uit 14 karaats goud Koepelvormige dermal uit 14 karaats goud -30%
  Koepelvormige dermal uit 14 karaats goud
  30,03 € Vanaf 42,90 € -30%
 13. Ronde dermal met facetgeslepen centrumsteen in verschillende kleuren
  9,90 €
 14. Microdermal van 14 karaats goud met bloem gemaakt van steentjes Microdermal van 14 karaats goud met bloem gemaakt van steentjes -20%
  Microdermal van 14 karaats goud met bloem gemaakt van steentjes
  51,12 € Vanaf 63,90 € -20%
 15. 90° surface barbell met vlakke plaatjes
  4,90 €
 16. Dermal van 14 karaats goud met grote centrumsteen Dermal van 14 karaats goud met grote centrumsteen -30%
  Dermal van 14 karaats goud met grote centrumsteen
  75,53 € Vanaf 107,90 € -30%
 17. Dermal van 14 karaats goud met steentjes in een koepel Dermal van 14 karaats goud met steentjes in een koepel -20%
  Dermal van 14 karaats goud met steentjes in een koepel
  42,32 € Vanaf 52,90 € -20%
 18. Dermal in de vorm van een bloem met druppelvormige steentjes als blaadjes
  7,90 €
 19. Dermal anchor met verschillende steen typen
  5,90 €
 20. Dermal gevormd als een bio hazard symbool met steentje
  7,90 €
 21. Rund dermal anchor base af titanium
  12,90 €
 22. Vlakke surface base van titanium
  14,90 €
 23. Dermal anchor pakket met base en top
  494,90 €
 24. Retainer voor dermal anchor Retainer voor dermal anchor -50%
  Retainer voor dermal anchor
  0,95 € Vanaf 1,90 € -50%
 25. Dermal anchor met een bloem gevormd uit steentjes
  6,90 €
 26. Dermal uit 14 karaats goud met opaalsteen Dermal uit 14 karaats goud met opaalsteen -30%
  Dermal uit 14 karaats goud met opaalsteen
  30,73 € Vanaf 43,90 € -30%
 27. Dermal anchor uit titanium met steen
  9,90 €
 28. Balletje voor dermal anchor met vele steentjes Balletje voor dermal anchor met vele steentjes -50%
  Balletje voor dermal anchor met vele steentjes
  4,45 € Vanaf 8,90 € -50%
 29. Dermal anchor spike
  5,90 €
 30. Dermal in vele kleuren met een steentje
  5,90 €
 31. Dermal met half balletje Dermal met half balletje -50%
  Dermal met half balletje
  3,45 € Vanaf 6,90 € -50%
 32. Ronde dermal schijf
  3,90 €
per pagina

Dermal piercing

De dermal piercing is misschien wel de meest veelzijdige piercing van allemaal, waardoor je je stijl helemaal naar je eigen smaak kan aanpassen. Dermal sieraden zijn ontworpen om er fantastisch uit te zien, waar je ze ook draagt, en wij hebben een grote selectie. Je kan precies de look, maat en het materiaal kiezen dat het beste bij je past, waaronder chirurgisch staal en 14k goud. Er zijn zoveel opties om uit te proberen, en onze snelle levering brengt ze bij je in een mum van tijd. Vind je nieuwe favorieten en voel je een hele nieuwe jij.

Een dermal piercing is een piercing in je huid, ook wel een microdermal piercing of one-point piercing genoemd. In tegenstelling tot andere piercings, bijvoorbeeld in je oor of tong, gaat een dermal niet door kraakbeen of een specifiek stukje huid. De piercing zit gewoon in de huid zelf, vandaar ook de naam one-point. Dit betekent dat je een dermal piercing bijna overal op je lichaam kan laten zetten, zelfs op plekken die moeilijk te piercen zijn, wat je bijna oneindige mogelijkheden tot zelfexpressie geeft. Het kan een echte blikvanger zijn waar niemand omheen kan, een verborgen schat alleen voor jou en je geliefden om te bewonderen of iets daartussenin. Het is helemaal aan jou!

Piercing MicrodermalPiercing Microdermal

De borststreek is een van de populaire locaties voor dermal piercings en rijk aan mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een vlindertje, precies waar je sleutelbenen elkaar ontmoeten, of een piercing op je borstbeen. Je rug en nek hebben net zoveel opties, dus beide kanten van je torso zijn onderdeel van het canvas waarop je je creativiteit kan loslaten. Vooral als je meerdere dermal piercings hebt die samenkomen tot een prachtig en persoonlijk arrangement.

Hoewel je al heel veel piercingmogelijkheden in je gezicht hebt, zoals in je neus of lippen, kan een dermal in je wang of voorhoofd zich onderscheiden als geen ander. Op deze manier gaan je sieraden een eigen leven leiden en zullen ze altijd opvallen. We zien ook mensen met dermal piercingsieraden op hun armen of handen, wat een geweldige finishing touch geeft aan iedere stijl. Hetzelfde geldt voor de benen of zelfs de heupen, wat een display van durf en allure creëert. Dermal piercings je in contact met je eigen lichaam en versterken het gevoel van eigenwaarde, zelfs als dit niet altijd even zichtbaar is voor anderen.

Dermal PiercingDermal Piercing

Omdat dermal piercings overal kunnen zitten, zijn ze al snel het middelpunt van belangstelling als je het juiste sieraad kiest. Een zwierig tribal design of een prachtige opaalsteen zijn even charmant als verrassend, of je ze nu op je hand, in je nek of op je dij draagt. Maar je kan ook gaan voor subtiele finesse met een eenvoudige platte schijf. En natuurlijk heb je altijd de funky sieraden nog, zoals de achterkant van een patroon als je je gevoel voor humor wilt laten zien.

Je kan dus zelf de plaats van je dermal piercing kiezen en ook nog eens de sieraden die bij je passen. Alles is mogelijk, je hoeft alleen maar jezelf te zijn en door onze collectie te browsen voor je nieuwe favoriete bling om je stijl naar een hoger level te tillen. Waar wacht je nog op?

Microdermal PiercingMicrodermal Piercing

FAQ

Hoe maak je een dermal piercing schoon?

Tijdens de hele genezingsperiode moet je je dermal piercing twee keer per dag schoonmaken. Een keer met water en een zachte zeep en een keer met een zoutoplossing. De zeep reinigt de wond om infectie te voorkomen en het zout onttrekt overtollig vocht om het genezingsproces te bevorderen. Raak de piercing niet aan als je ‘m niet aan het schoonmaken bent en probeer er geen druk op uit te oefenen, zoals bij het dragen van strakke kleding.

Het is moeilijk te zeggen hoe lang het genezingsproces duurt, omdat dat sterk afhangt van de plaatsing, maar gebieden die veel bewegen zullen langer nodig hebben om te genezen vanwege de constante irritatie. Hoe dan ook, goed voor je piercing zorgen is een topprioriteit en altijd de moeite en het geduld waard.

Dermal SieradenDermal Sieraden

Hoe verwissel je een dermal piercing?

De meeste dermal piercings hebben een zogenaamde dermal anchor, de basis die onder je huid zit. De basis is voorzien van schroefdraad, zodat je er een decoratieve top op kan schroeven. Dit type is super stevig en daarom heb je voor het verwisselen van je sieraden gereedschap nodig: een tang om de basis op z’n plaats te houden en een tang om de top vast en los te draaien. Als je deze hulpmiddelen gebruikt wordt het proces een stuk makkelijker. Je kan niet alle dermal sieraden verwisselen trouwens. Een zogenaamde skindiver is een type piercing dat uit één stuk bestaat, waardoor je de top dus niet kan verwisselen.

Het surface staafje lijkt wel op een dermal maar is net anders, namelijk een staafje onder de huid waarbij beide uiteinden zichtbaar zijn. Deze zijn soms massief, maar ook verkrijgbaar met schroefdraad zodat je je eigen combinaties kan maken.

Hoe wordt een dermal piercing geplaatst?

De piercer gebruikt een naald om een klein gaatje in je huid te maken voor het dermal sieraad. Omdat de huid zeer flexibel is, kan het sieraad onder de huid worden geplaatst, ook al is de basis groter dan het gaatje. Zo blijft de basis ook goed zitten. De dermal anchor heeft een geperforeerde basis en je weefsel zal hier na een tijdje doorheen groeien waardoor de basis stevig in de huid wordt verankerd.

Deze procedure heeft eigenlijk alleen invloed op het oppervlak van je lichaam, terwijl een oorlelpiercing je oorlel bijvoorbeeld helemaal doorboort. Het feit dat dermal piercings maar één opening hebben maakt ze vrij uniek. De uitzondering is een surface staafje waar beide uiteinden zichtbaar zijn.

Micro Dermal PiercingMicro Dermal Piercing

Zijn dermal piercings veilig?

De kans bestaat dat je lichaam het sieraad afstoot, vooral als het gebied veel beweegt of als de piercing te diep is gezet. Als je sieraad wordt afgestoten, geen paniek. Je lichaam zal het sieraad eruit werken, dus geef daar gehoor aan om een litteken te voorkomen. Het risico van afstoting is niet gevaarlijk, het maakt het alleen moeilijk of onmogelijk om op die plek een dermal piercing te hebben. Laat het je dromen niet verpesten - probeer een andere plaatsing en het zal uiteindelijk lukken. Raadpleeg je eigen piercer voor gedetailleerd advies.