Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Verzorging van piercings

Als je een piercing hebt laten zetten, ontstaat er in weze een wonde in je lichaam. Die wonde heeft tijd nodig om te helen. Met de verzorgingsproducten van BodyMod.be geef je je piercing alles wat deze nodig heeft om optimaal te helen. Een perfect geheelde wonde staat voor een perfect uitgevoerde piercing. Hier kun je meer lezen over hoe je het beste je piercing kan verzorgen.

Koop je verzorgingsproducten voor piercings bij BodyMod.be

Bij BodyMod.be hebben wij een groot aanbod aan producten voor je piercings. Wij zijn ons er van bewust dat een piercing alleen echt mooi wordt als deze erg goed verzorgd wordt. Daarom hebben wij veel diverse verzorgingsproducten in ons assortiment, die je optimaal helpen om je piercingswonde te laten helen.

In ons aanbod aan verzorgingsproducten kan je o.a. desinfecterende alcoholdoekjes, isotone zoutoplossing, nabehandelingszalf, wattenstaafje met reinigingsvloeistof en nog veel meer vinden. Waar je ook een piercing hebt laten zetten, of het nu een tongpiercing of een navelpiercing is, bij BodyMod.be vind je alles voor de verzorging van alle soorten piercings.

Hoe beter je je piercing verzorgt, des te mooier deze wordt

Er bestaat geen twijfel over dat je met een zorgvuldige verzorging van je piercing een mooie en duurzame piercing creëert. Het ergste wat er kan gebeuren is dat je een infectie oploopt net nadat je je piercing hebt laten stretchen. Een ontsteking kan volgen en deze zijn in het algemeen moeilijk om weer van af te komen. Daarom moet je je piercing vanaf het begin optimaal verzorgen. Met de juiste verzorgingsproducten voor piercings kan je een zorgvuldige, klinische verzorging doorvoeren.

Het is belangrijk om je piercing te verzorgen

Als je je piercing niet genoeg verzorgt, kan je uiteindelijk een infectie oplopen. Een infectie kan makkelijk in een ontsteking overgaan, en dan moet je het sieraad uit je piercing halen om deze helemaal te laten helen - en dat is niet wat je wilt natuurlijk! Niet wanneer je net een mooie piercing hebt laten zetten.

Nuttige tips met betrekking tot hygiëne

Als je al een nieuwe piercing hebt laten zetten, is het belangrijk om de wonde zo proper mogelijk te houden. Je mag absoluut niet met je nieuwe piercing spelen. Ook mag je niet toelaten dat anderen, zoals familieleden of vrienden, aan de piercing prutsen. Het is echt belangrijk om je nieuwe piercing met rust te laten zodat deze volledig kan helen. Als je een piercing in je lip of je tong hebt laten zetten, mag je zelfs twee tot drie weken niet kussen of zoenen.

Als je graag meer wilt weten over hoe verschillende piercings verzorgt moeten worden, helpen we je daar graag verder mee. Op de site hebben wij namelijk een informatieblog met een verzameling artikelen voor je gecreëerd. Hier kun je alles nalezen over de helingstijd van verschillende soorten piercings, welke sieraden je kan gebruiken, en ook onze gratis verzorgings- en reinigingshandleiding vind je daar terug.