Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Beschermplaatje uit silicone

0,70 €
Op voorraad

Geloof je dat je zowat alles in de piercingbranche al gezien hebt? Dan is er nu een nieuw product op de markt gekomen, dat in feite zo simpel is, dat je je afvraagt waarom het nog niet eerder te verkrijgen was.

We noemen dit sieraad ook wel een "beschermplaatje" en het wordt voornamelijk voor orale piercings zoals labrets of tongpiercings gebruikt. Het beschermplaatje is gemaakt van silicone van dezelfde kwaliteit als de silicone die in in ziekenhuizen gebruikt wordt en kan gesteriliseerd worden.

Het plaatje heeft een diameter van 7 mm en kan voor alle staafjes met een dikte van 1,0 - 2,0 mm gebruikt worden. Daarmee is het geschikt voor alle gangbare sieraden zoals bijv. labrets van 1,2 mm of tongpiercings van 1,6 mm. Het plaatje is ongeveer 0,9 mm dik.

Waar gebruik je zo'n plaatje? De meeste personen met een labret of tongpiercing zijn vertrouwd met de sensatie dat het sieraad in de lip of de tong drukt. Als je dat ervaren hebt, zal je snel de voordelen van dit plaatje inzien en het gebruiken om je lippen of tong te beschermen.

Het plaatje wordt simpelweg op het bestaande sieraad gelegd voordat je dat in je piercing steekt. Gezien het oppervlak van het plaatje groter is dan dat van het balletje of het sluitplaatje van een labret, zal het plaatje de irritatie veroorzaakt door het sieraad voorkomen.

Enkele voordele van het beschermplaatje:

  • Ongelooflijk flexibel silicone
  • Aangenaam om te dragen
  • Voorkomt druk en irritatie in je piercing
  • Snellere genezing van piercings
  • Gemakkelijk in gebruik

Opmerking: Het sieraad op de afbeelding zit niet bij de levering inbegrepen.

Details
NaamBeschermplaatje uit silicone
SKUCare-Disc
TypeNazorg-product
Diameter van de ring7 mm.
MateriaalSilicone
KleurTransparent
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Beschermplaatje uit silicone
Uw waardering
Beschermplaatje uit silicone