Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Tunnel uit snakewood

8,90 €
Op voorraad

Hier zie je een hele mooie tunnel van hout, die perfect is voor jou als je absoluut geen compromis wilt sluiten op de kwaliteit of het deisgn. Deze mooie roodbruine tunnel is 100% organisch en daarmee een van de beste keuzes voor je stretch. Organische materialen laten de huid namelijk ademen terwijl je het draagt, en daarmee verschilt het van andere soorten materialen.

Snakewood is een heel speciaal houtsoort, en heeft zoals de naam ook al aanduidt, een mooie structuur die doet denken aan een slangenhuid. Het patroon dat zichtbaar is in het hout bestaat uit fijne strepen en vlekken die op sommige plekken een beetje samensmelten. Iedere tunnel is uniek qua patroon, aangezien ze natuurlijk uit verschillende plekken in het hout zijn gesneden.

Deze mooie heeft zachte en afgeronde randen voor optimaal comfort wanneer je hem in het oor draagt. Deze tunnel heeft een inkeping in het hout, zodat je het zeker weten goed blijft zitten in het oor.

Houd wel rekening met het feit dat je het sieraad het beste uit kunt doen wanneer je gaat douchen of in bad gaat, aangezien de tunnel uitzet wanneer hij nat wordt. Je kiest zelf welke grootte je nodig hebt; de tunnel is verkrijgbaar vanaf 8 mm tot en met 25 mm.

Details
NaamTunnel uit snakewood
SKUTunnel-108
TypeTunnel
PlaatsingStretching
MateriaalHout
KleurBruin
Diepte11.5 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Tunnel uit snakewood
Uw waardering
Tunnel uit snakewood