Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Plug uit snakewood

7,90 €
Op voorraad

Deze plug is gemaakt van hout, wat een organisch materiaal is. Het houtsoort is snakewood. Wij zijn echter niet helemaal zeker hoe het woord vertaald zou moeten worden naar het Nederlands, of wat de naam van deze houtsoort is, maar daarom gebruiken wij de Engelse naam er maar voor.

De structuur van deze houtsoort is een verhaal op zicht en dat maakt snakewood ook heel speciaal. De structuur is tevens ook de aanleiding geweest voor de naam van het houd, aangezien het sterk doet denken aan een slangenhuid. Er kunnen natuurlijk onregelmatigheden in zitten, het is immers een organisch materiaal. Vanwege die reden zul je ook nooit twee identieke plugs kunnen dragen.

De structuur bestaat uit golvende lijnen die variëren qua kleur. De kleuren zijn rood/bruin en aan het einde van het kleurenscala zijn er meer donkerbruine en zwarte nuancen.

De voor- en achterkant van de plug staan een beetje omhoog, en geeft het sieraad een beetje een parabool vorm. Zo komt de structuur van het hout nog meer naar voren wanneer het in het oor zit en het licht het sieraad raakt. Een van de unieke eigenschappen van het hout is dat het zich heel makkelijk laat polijsten, en met de juiste olie (bijvoorbeeld jojoba olie) kun je de plug er weer glimmend en als nieuw uit laten zien, mocht hij een beetje vaal zijn geworden. Denk er wel goed aan dat je het sieraad niet zult doordrenken met de olie, aangezien het een organisch materiaal is. Neem daarom ook de plug uit voordat je in bad stapt - vermijd over het algemeen vooral vocht met deze plug.

Als je dus graag deze mooie plug van exotisch hout in je bezit wilt hebben, begin dan met het selecteren van je gewenste grootte in het menu hierboven. Je kunt kiezen uit groottes vanaf 8 mm tot en met 25 mm. Als je er twee koopt, denk er dan wel aan dat je nooit twee identieke plugs krijgt, ondanks dat ze van dezelfde grootte zijn.

Details
NaamPlug uit snakewood
SKUPlug-97
TypePlug
MateriaalHout
Diepte11.5 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug uit snakewood
Uw waardering
Plug uit snakewood