Tot 25% korting op bestsellers

25% korting op oorsieraden

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Titanium staafje met 3 steentjes

34,90 €
Op voorraad

Het wordt bijna niet beter dan dit. Titanium staaf, interne schroefdraad en opaal steen. Het beste van de bovenste plank.

Titanium is nikkelvrij. De interne draden beschermen je tegen scheuren bij het inbrengen van de sieraden en de schattige opaalstenen geven gewoon een kleurrijker spel dan gewone stenen. Dit gaat echter niet over echte opalen, maar over synthetische. Echte opalen zijn te kwetsbaar om in sieraden te gebruiken, daarom zijn er synthetische stenen gebruikt die bestand zijn tegen verwerking.
Bij dit model kun je zowel de kogel als het voorste gedeelte losschroeven. Dit betekent dat je het sieraad kunt wisselen als je denkt dat de maat niet helemaal bij je past. Zet er bijvoorbeeld een kleinere bal op of kies een langere staaf. Het enige dat nodig is, is dat de draden in elkaar passen.

De voorkant van dit sieraad bestaat uit drie kleine opalen, die in een kleine boog zitten. De draad zit net achter de middelste en grootste steen. De twee ernaast zijn iets kleiner. Kies uit de kleuren die u in de productafbeelding ziet.

Je kunt dit sieraad in meerdere piercings gebruiken. De meest gekozen voor dit type zijn waarschijnlijk oorpiercings, zoals. helix en tragus.
Details
NaamTitanium staafje met 3 steentjes
SKUBarbell-36
Staafdikte1.2 mm.
Type sluitingInterne schroefdraad
TypeRecht staafje
PlaatsingOorlel, Helix, Forward helix
Lengte6 mm.
MateriaalTitanium
Balgrootte4 mm.
Type edelsteenHars imitatie opaal
Is het item gelijmd?Ja
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Titanium staafje met 3 steentjes
Uw waardering
Titanium staafje met 3 steentjes