De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Oorpiercing van 14 karaats goud gevormd als een hartje-30%

39,13 € Vanaf 55,90 € -30%
Op voorraad

Het hartje dat je op de afbeelding hierboven ziet, is gemaakt van het fijnste 14 karaats goud. Het sieraad is gemaakt uit één stuk, en is gebogen tot de herkenbare hartvorm die het heeft. Beide uiteinden van het sieraad ontmoeten elkaar boven de spits van het hartje. Er zit ongeveer 2 mm ruimte tussen de twee uiteinden
Wanneer je het sieraad in gaat doen, moet je de uiteinden een klein beetje van elkaar twisten. Op die manier behoudt het sieraad zijn spanning, wat dus verdwijnt als je het sieraad open trekt. Als het sieraad op zijn plek zit, dan twist je de beide uiteinden gewoon weer terug in hun normale positie.

Het hartje is verkrijgbaar in verschillende varianten, en je kunt zelf kiezen in welk type goud je dit sieraad wilt hebben. Ook kun je zelf de staafdikte kiezen, zodat je helemaal zelf het beste sieraad voor jouw piercing kan kiezen. De afmetingen van de binnenkant van dit hart zijn 10 mm breed en 9 mm hoog. Alle varianten hebben dezelfde afmetingen, op de staafdikte na dan. Het sieraad is dan ook heel erg geschikt voor de meeste oorpiercings. Je kunt hem bijvoorbeeld heel goed dragen in je tragus, helix en daith piercing.

Details
NaamOorpiercing van 14 karaats goud gevormd als een hartje
SKUEar-32
Campagne-30%
Type sluitingDraaien
TypeOorpiercing
PlaatsingOorlel, Helix, Forward helix, Daith
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Oorpiercing van 14 karaats goud gevormd als een hartje
Uw waardering
Oorpiercing van 14 karaats goud gevormd als een hartje