De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Rechte staaf uit titanium met interne schroefdraad

8,90 €
Op voorraad

Hier is het perfecte sieraad voor jou als je geen compromis wilt sluiten op de kwaliteit of het ontwerp. Hier ontvang je namelijk een rechte piercingstaaf, gemaakt van echt zuiver titanium, wat bekend staat als het beste materiaal dat je kunt gebruiken voor je piercing. Titanium is zo zuiver en duurzaam dat het zelfs gebruikt wordt door chirurgen wanneer implantaten aangebracht moeten worden in een lichaam. Het is 100% nikkelvrij, het roest niet en het vervaagt ook niet wanneer het in contact komt met vocht.

Het ontwerp is heel eenvoudig en stijlvol. Er zijn geen storende toeters of bellen bij dit sieraad, alleen twee mooie blanke en glanzende sluitballetjes, een aan ieder uiteinde van de staaf.

Een rechte staaf kan gebruikt worden voor verschillende typen piercings, afhankelijk van de grootte van de staaf. Deze mooie piercing is verkrijgbaar in twee verschillende draaddiktes, samen met verschillende lengtes. Het sieraad kan bijvoorbeeld ook heel goed gebruikt worden in een tongpiercing, waar het materiaal goed tot zijn recht komt in het zachte weefsel van de tong, waar je het kan dragen zonder dat het irritatie geeft. Het inwendige schroefdraad waarmee dit sieraad is uitgerust is ook een groot voordeel aan dit sieraad wanneer je het in de wat meer kwetsbare delen van het lichaam wilt gebruiken. Het inwendige schroefdraad zorgt er namelijk voor dat de schroefdelen nooit in contact komen met de huid.

Een rechte staaf kan ook de perfecte keuze zijn voor een stijlvolle tepelpiercing, of misschien voor een ondeugende intiempiercing, waar het zuivere materiaal en het praktische schroefontwerp van groot voordeel zijn in het zachte weefsel.

De mogelijkheden zijn alom aanwezig, het materiaal is top en het ontwerp is zowel stijlvol als praktisch. Dus, haast je nu en bestel jouw titanium staaf vandaag nog - je piercing zal je zeker weten dankbaar zijn.

Details
NaamRechte staaf uit titanium met interne schroefdraad
SKUBarbell-162
Type sluitingInterne schroefdraad
TypeRecht staafje
PlaatsingOorlel, Helix, Forward helix, Bridge, Tong, Tepel
MateriaalTitanium
KleurZilverkleurig
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Rechte staaf uit titanium met interne schroefdraad
Uw waardering
Rechte staaf uit titanium met interne schroefdraad