Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Ring-met-vast-opaalballetje3 voor 2

Deze aanbieding eindigt in ...
5,90 € 3 voor 2
Op voorraad
Deze aanbieding eindigt in ...

De ring die je hier kunt zien, bestaat uit een open ring, waarvan aan een uiteinde een vast gemonteerd balletje zit. Dit balletje bestaat uit een synthetische opaalsteen, dus geen echt opaal uit de natuur. Maar als je dat niet weet, kun je dat ook niet zien.

Omdat het balletje aan een uiteinde vast zit, zijn er hier ook geen losse delen zijn die je kunt verliezen. Dat is echt een voordeel van dit soort ringen. Maar elk voordeel heb z'n nadeel: deze ring kan, afhankelijk van de grootte en de staafdikte, wat moeilijk zijn om te openen en te sluiten. Hoe dunner de staafdikte is en hoe groter de diameter is, des te makkelijker het is om de ring te openen of te sluiten. Stel je voor dat je een stuk draad hebt dat makkelijk te buigen is, en daarentegen een munt die niet zo makkelijk gebogen kan worden. Datzelfde principe is het geval met deze ring.

Je opent en sluit deze ring door hem te twisten. Zo verliest de ring zijn spanning en vorm niet, wat wel gebeurt als je de uiteinden uit elkaar zou buigen.Ons advies voor het openen van de ring is om de ring bij het metaal vast te houden en niet bij het balletje. Het balletje is namelijk slechts aan één punt vast gelast, dus als je er veel kracht op zet zou hij er zomaar af kunnen komen.

De grootte van het opaalballetje varieert afhankelijk van de grootte van de diameter. Het balletje wordt groter na mate de staafdikte ook groter wordt. Een dikkere ring heeft een dikkere bal dan een dunne ring.

Details
NaamRing-met-vast-opaalballetje
SKURing-119
Campagne3 voor 2
Type sluitingCaptive bead ring
TypeGesloten ring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navel, Labia, Clitoriskap, Frenum, Hafada, Lorum
MateriaalChirurgisch staal
Type edelsteenSynthetische opaal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ring-met-vast-opaalballetje
Uw waardering
Ring-met-vast-opaalballetje