De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Simpele gesloten ring van 14 karaats goud -20%

Krijg 20% KORTING voor de komende:

...

35,12 € Vanaf 43,90 € -20%
Op voorraad

Krijg 20% KORTING voor de komende:

...

Keep it simple, dat is wat deze piercing ring signaleert wanneer deze in je piercing zit. De ring is niet uitgerust met een sluitmechanisme als een sluitballetje, een scharnier of andere fancy dingen. De ring bestaat uitsluitend uit één stuk 14 karaats goud, dat de vorm van een cirkel gekregen heeft, met een kleine opening zodat je toch nog de mogelijkheid hebt om het sieraad in en uit je lichaam te kunnen doen. Wij hebben er alles aan gedaan om de opening zo klein mogelijk te maken, en de opening tussen de twee uiteinden is ook een klein beetje kleiner dan op de productafbeelding. De afstand op de productafbeelding is een klein beetje groter gemaakt om te illustreren dat er wel een afstand zit tussen de twee uiteinden, want als je het sieraad in je handen hebt, zul je zien dat je de opening eigenlijk niet kunt zien.

De ring is zoals vermeld gemaakt van 14 karaats goud. Hier heb je zelf de mogelijkheid om te kiezen welk type goud je wilt hebben. Ga je voor het klassieke gele goud, of ga je toch liever voor de wat meer bescheiden variant witgoud? Beide varianten bevatten in ieder geval dezelfde hoeveelheid goud, het is alleen de kleur die verschilt.

Als je geen geschoolde goudsmit bent, of je hebt misschien niet veel kennis van goud, dan kunnen wij je er over informeren. Zuiver goud is 24 karaats goud. Zuiver 24 karaats goud is ook een onwijs zacht materiaal. Dus, zowel met het oog op prijsvriendelijkheid en kwaliteit en duurzaamheid, worden er andere metalen aan toegevoegd om het sieraad robuuster en sterker te maken. Er kan bijvoorbeeld koper in het gele goud voorkomen.

Deze piercing ring is een veelzijdig sieraad. Het kan dus in veel verschillende piercings gebruikt worden. Gebruik het bijvoorbeeld in het oor, als een traguspiercing, een helixpiercing, of als een gewone oorbel in je oorlel. Je kan het ook in een neuspiercing of lippiercing dragen. Over het algemeen kun je het op alle plekken gebruiken, zolang de maten van het sieraad en de maten van je piercing maar overeenkomen. Je kiest zelf de maten in het menu hierboven, evenals het type goud dat je wilt hebben.

De ring open en sluit je door de uiteinden van elkaar af te ''twisten'', net als bij een twisterring. De uiteinden mogen absoluut niet van elkaar afgetrokken worden, anders krijgt de ring een grote ''C'' vorm, en dan wordt de spanning verpest en kan het vervormd raken.

Details
NaamSimpele gesloten ring van 14 karaats goud
SKURing-110
Campagne-20%
Type sluitingDraaien
TypeGesloten ring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Labia, Clitoriskap
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Simpele gesloten ring van 14 karaats goud
Uw waardering
Simpele gesloten ring van 14 karaats goud