De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Eenvoudige getordeerde ring uit 14 karaats goud-20%

Krijg 20% KORTING voor de komende:

...

36,00 € Vanaf 45,00 € -20%
Op voorraad

Krijg 20% KORTING voor de komende:

...

Ben je op zoek naar een echt goed sieraad voor je piercing, en ben je niet bereid om daar compromissen op de kwaliteit bij te sluiten? Dan is deze eenvoudige, getordeerde gesloten ring wellicht iets voor jou. Deze ring bestaat namelijk uit het massieve 14 karaats goud, waarvan je zeker kunt zijn dat de ring zijn mooie kleur niet verliest en tegelijkertijd ook je lichaam niet beschadigd.

Het sieraad heeft afgeronde kanten, een mooie getordeerde look en niet te vergeten, een edele gouden glans. Je kunt zelf kiezen welke maat en goudvariant je wil hebben, zodat je precies zult krijgen wat perfect bij jouw piercing past.

De ring kan heel eenvoudig geopend en gesloten worden als je de twee uiteinden van elkaar weg ''twist''. Zo behoudt het zijn mooie ronde vorm en kan de ring niet krom of scheef worden. Deze eenvoudige methode van openen en sluiten maakt dat de ring voor veel verschillende soorten piercings geschikt is, aangezien je er geen ervaring voor nodig hebt om het sieraad in en uit te doen.

Details
NaamEenvoudige getordeerde ring uit 14 karaats goud
SKURing-112
Campagne-20%
Type sluitingDraaien
TypeGesloten ring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Clitoriskap
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Eenvoudige getordeerde ring uit 14 karaats goud
Uw waardering
Eenvoudige getordeerde ring uit 14 karaats goud