Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Ring van 14 karaats goud met opaalsteentjes op de rand

82,90 €
Op voorraad

De ring die je op de afbeelding hierboven ziet, is een soort all round ring, aangezien deze in verschillende soorten piercings gebruikt kan worden. Gebruik hem bijvoorbeeld in een helixpiercing aan de buitenkant van je oor, gebruik hem als een neuspiercing in je neusvleugel of gebruik hem als een ring in je lip. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en alleen jij kan de begrenzingen voor je piercings bepalen.

De ring is gemaakt van 14 karaats goud en is gesmeden in één stuk. Dat wil zeggen dat er geen sluitmechanisme of iets dergelijks aanwezig is bij dit sieraad. Het sieraad open en sluit je door de einden van elkaar of naar elkaar toe te twisten, waardoor de ring de vorm van een twisterring krijgt. Daarna kun je de ring in je piercing zetten en de uiteinden weer naar elkaar toe twisten. Dat vergt een beetje oefening, omdat sommige piercings gewoon op lastige plekken zitten voor dit sieraad, maar het is geen onmogelijke opgave. Het sieraad is versierd met vijf kleine opaalsteentjes, geen echte opaalsteentjes maar synthetische opaalsteentjes. Ze zitten als een parelketting boven elkaar. Vanwege het opulente uiterlijk van de ring, is deze dan ook niet heel erg geschikt voor eenvoudige piercings. Het zou misschien niet zo'n goed idee zijn om het in eeen septumpiercing te gebruiken, aangezien de steentjes dan naar beneden wijzen.

Je kiest zelf of je de ring in gewoon goud wilt hebben of toch liever de witgouden variant neemt. Beide modellen zijn van echt 14 karaats goud en hebben allebei dezelfde soort finesse. Je kiest tevens ook zelf welke draaddikte je graag wilt hebben voor je nieuwe ring, evenals de kleur van de steentjes.

Details
NaamRing van 14 karaats goud met opaalsteentjes op de rand
SKURing-121
Type sluitingDraaien
TypeGesloten ring
PlaatsingTragus, Helix, Forward helix, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel
Diameter van de ring8 mm.
Type edelsteenSynthetische opaal
Is het item gelijmd?Ja
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ring van 14 karaats goud met opaalsteentjes op de rand
Uw waardering
Ring van 14 karaats goud met opaalsteentjes op de rand