De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Ring uit 14 karaats goud met scharnier en gedraaide draad

99,90 €
Op voorraad

De ring die je op de foto hierboven ziet, ziet er gesloten uit als een ring zonder uiteinden. Maar er bevindt zich eigenlijk een scharnier op de kleine ring dat kan worden geopend en gesloten door zacht te duwen. Op deze manier kun je de ring eenvoudig in je piercing inbrengen en vervolgens met een klikje sluiten. De ring bestaat uit 14 karaats goud. Van goud is bekend dat het een flexibel materiaal is, en dit is niet anders voor dit sieraad. Als het te gemakkelijk opent en sluit, kun je de ring openen en de uiteinden naar elkaar toe duwen zodat de opening kleiner wordt. Op deze manier is het slotje meer als een gesp en is het moeilijker het te openen en te sluiten.

Je kunt zelf kiezen of je liever de geelgouden of witgouden variant bestelt. Beide modellen bevatten evenveel goud. De ring is ook verkrijgbaar in verschillende diameters, zodat je de grootte kunt kiezen die met je piercing overeen komt.

Waar kun je deze ring gebruiken? Overal waar de afmetingen van het sieraad overeenkomen met de afmetingen van je piercing. Het kan bijvoorbeeld in septum-, tragus of helixpiercings gebruikt worden. De ring siert met zijn gedraaide effect elke plaats waar je het gebruikt.

Details
NaamRing uit 14 karaats goud met scharnier en gedraaide draad
SKURing-141
Staafdikte1.2 mm.
Type sluitingScharnier
TypeRing met scharnier
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ring uit 14 karaats goud met scharnier en gedraaide draad
Uw waardering
Ring uit 14 karaats goud met scharnier en gedraaide draad