De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Plug uit hoorn met doodskop uit bot-60%

5,16 € Vanaf 12,90 € -60%
Op voorraad

Sieraden zijn op te delen in vrouwelijk en mannelijk. Deze plug zou je meer onder de noemer ''mannelijk'' kunnen plaatsen, maar je kan het ook prima dragen als je een vrouw bent en gewoon wel iets hebt met dit soort motieven.

Zoals de naam al aanduidt, is de plug gemaakt van hoorn en bot. Het hoorn is het materiaal dat in contact komt met je huid, terwijl het bot het gedeelte is van de met de hand gesneden skull.

De doodskop is gedetailleerd uitgevoerd met zowel tanden, kaak, neusbeen en lijnen in de schedel. De details worden natuurlijk beter en duidelijker naar mate de maat die je kiest groter wordt, maar zelfs met het kleinste model van 8 mm zul je niet teleurgesteld raken in het ontwerp.

Aangezien het materiaal organisch is en tegelijkertijd ook met de hand bewerkt is, kan het zo voorkomen dat er kleine verschillen tussen de individuele plugs zitten. Maar dat is eigenlijk natuurlijk ook de charme met organische plugs zoals deze hier.

Het model is verkrijgbaar in groottes van 8 mm tot en met 25 mm. Deze mooie maar macabere plug is dus voor bijna iedereen met een stretch geschikt.

Details
NaamPlug uit hoorn met doodskop uit bot
SKUPlug-112
Campagne-60%
TypePlug
PlaatsingStretching
MateriaalHoorn
DiepteVarieert
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug uit hoorn met doodskop uit bot
Uw waardering
Plug uit hoorn met doodskop uit bot