De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Playboy™ plug met bunny achterkant-60%

3,16 € Vanaf 7,90 € -60%
Op voorraad

Je kent vast de schattige Playboy dames wel, met hun kleine badpakjes en konijnenstaartje. Nu heb je de kans om een van deze mooie meiden als motief voor je plug te kopen. De afbeelding toont een meisje vanaf de achterkant dat gehurkt zit op stiletto's. Met een zandloperfiguur en ronde derriere met daarop het zachte konijnenstaartje. Alleen het onderlichaam van de Playboy dame is zichtbaar.

Aan de onderkant van de plug zie je de tekst ''Tails - You win'', wat een soort omgekeerde versie is van ''Heads you win, tails you loose'', wat vertaald kan worden in het Nederlands als ''met kop win je, en met staart (of munt) verlies je''. Deze uitdrukking komt uit de VS en wordt gebruikt wanneer je een munt in de lucht werpt en de zijde waarop hij landt een bepaalde uitkomst heeft. Voor deze plug heeft Playboy daarentegen de uitdrukking omgedraaid, en is degene die de staart van dit mooie meisje wint, de winnaar :).

De plug is gemaakt van zwart acryl en is alleen wit op de voorkant waar het motief zit. Het motief is een printje dat ingekapseld zit onder een transparante koepel van plastic, zodat het lang mooi blijft en niet afslijt in de loop der tijd.

Details
NaamPlayboy™ plug met bunny achterkant
SKUPlug-101
Campagne-60%
TypePlug
PlaatsingStretching
MateriaalAcryl
Diepte12 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Playboy™ plug met bunny achterkant
Uw waardering
Playboy™ plug met bunny achterkant