Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Piercingballetje uit 14 karaats goud met een steen

33,90 €
Op voorraad

Heb je een prachtig piercing sieraad van echt goud, maar heb je een nieuw of een extra balletje nodig? Dan heb je nu de mogelijkheid om een super mooi los balletje van echt 14 karaats goud met een schitterend transparant steentje te bemachtigen.

Dit piercing balletje van echt 14 karaats goud past bij sieraden met een draaddikte van 1,6 mm. Het balletje heeft zelf een diameter van 4 mm en past daarom bijvoorbeeld goed bij ringen, hoefijzers, labretten en rechte of gebogen staafjes. Of als je een navelpiercing van goud hebt is het altijd een heel goed idee om een extra top balletje te hebben. Als je dan je balletje kwijt raakt van een van je gouden sieraden, dan is dit extravagante losse balletje een heel goed reserve balletje om te hebben. Het balletje past ook heel goed bij sieraden die zelf al transparante balletjes hebben.

Het balletje is verkrijgbaar in de twee goud varianten van 14 karaats goud, zoals je ook kunt zien op de productafbeelding. De ene variant is 14 karaats geel goud en het andere is 14 karaats wit goud. Het balletje van wit goud past natuurlijk het beste bij een sieraad dat ook wit goud is. Dat geldt natuurlijk ook voor het gewone geel goud.

Details
NaamPiercingballetje uit 14 karaats goud met een steen
SKUBall-35
Type sluitingExterne schroefdraad
TypeLosse bal
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Piercingballetje uit 14 karaats goud met een steen
Uw waardering
Piercingballetje uit 14 karaats goud met een steen