Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Neusschroef van 14 karaats goud met bloem

49,90 €
Op voorraad

Deze neusschroef van 14 karaats goud is uitgerust met een schattige kleine bloem op de voorkant. De bloem is gecreëerd door zeven stenen samen te voegen, waarvan er zes in een cirkel geplaatst zijn om de zevende steen in het midden, als de centrum van de bloem. Alle steentjes worden op hun plek gehouden door kleine vangarmpjes, en er is geen gebruik gemaakt van lijm o.i.d., zodat de steentjes goed vast blijven zitten.

Op de afbeelding hierboven ziet het sieraad er een beetje groot en volumineus uit, maar als je inzoomt op het sieraad, dan zie je alle kleine details. Het hele meesterwerk is ongeveer 4 mm in diameter, dus alle kleine details en de kleine steentjes vormen één schitterend geheel van een mooie bloem.

Het materiaal is zoals vermeld 14 karaats goud. Hier kies je zelf of je het sieraad in gewoon goud wilt hebben, of dat je liever voor het meer neutrale witgoud gaat. Beide modellen zijn 14 karaats en zijn volledig identiek - het enige verschil is gewoon de goudvariant.

Het vrij deel aan de achterkant van de bloem tot waar de buiging van de neusschroef begint, meet 6 mm. De dikte van de staaf is 0,8 mm, wat betekent dat het sieraad ook past als je je neuspiercing met een pistool hebt laten schieten.

Details
NaamNeusschroef van 14 karaats goud met bloem
SKUNose-171
Staafdikte0.8 mm.
TypeNeusschroef
PlaatsingNeusvleugel
Lengte6 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Neusschroef van 14 karaats goud met bloem
Uw waardering
Neusschroef van 14 karaats goud met bloem