De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Neuspiercing uit 14 karaats goud met ingezette steen

25,90 €
Op voorraad

Als je op zoek bent naar een sieraad voor de neus dat straalt van stijlvolle elegantie, dan ben je nu helemaal op de juiste plek aangekomen. Deze bijzondere neuspiercing is gemaakt van niets minder dan echt 14 karaats goud, en is verkrijgbaar in twee varianten. De ene variant is het bekende en klassieke 14 karaats geelgoud, wat ook het meest geassocieerd wordt met het woord ''goud''. De andere variant is gemaakt van het minder bekende maar even mooie, misschien zelfs stijlvoller witgoud. Beide variant zijn echt 14 karaats goud, dus het is slechts nog een kwestie van persoonlijke smaak en voorkeur.

Deze mooie neuspiercing met de zachte knik in het midden is een soort middenweg tussen de meer eenvoudige neusstaaf en en neusschroef, die natuurlijk als een soort schroef aan de binnenkant van je neus zit en het sieraad op zijn plaats houdt. Hier ontvang je het beste van beide werelden, namelijk het eenvoudige ontwerp waardoor het heel praktisch en makkelijk is om het staafje in en uit te doen, en het idee van een schroef, wat er voor zorgt dat het sieraad goed en veilig in je neus zit en er niet zomaar uit kan vallen.

Het sieraad heeft als finishing touch een mooie en simpele transparante steen, die ingekapseld zit in het goud zelf. De steen heeft daardoor dan ook geen zichtbare vangarmen die het op zijn plaats gouden, maar wordt evengoed goed beschermd doordat het verwerkt zit in het sieraad zelf.

Details
NaamNeuspiercing uit 14 karaats goud met ingezette steen
SKUNose-117
Staafdikte0.8 mm.
TypeL-vormige neusstud
PlaatsingNeusvleugel
Lengte6 mm.
Balgrootte3 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Neuspiercing uit 14 karaats goud met ingezette steen
Uw waardering
Neuspiercing uit 14 karaats goud met ingezette steen