Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Dermal met een grote steen

5,90 €
Op voorraad

Hier zie je een mooie en simpele dermal top, die verkrijgbaar is in zo veel verschillende kleuren en groottes, dat het bijna onmogelijk is om er geen een te vinden die niet voor iedere gelegenheid geschikt is.

Dermals kunnen in verschillende plekken in het lichaam gedragen worden, het is vrijwel enkel de fantasie die de grenzen bepaalt. Maar de positionering van een dermal heeft vaak een bepaalde betekenis in verhouding tot de grootte van het sieraad. Veel dermals, het grootste gedeelte van dermals eigenlijk, zit het grootste gedeelte van de tijd onder kleding of is de kleding aan het ruïneren. Het kan een groot voordeel zijn om een discrete grootte te kiezen, zoals bijvoorbeeld een 3 mm model. Op andere plekken wil je misschien liever dat het sieraad wat duidelijker zichtbaar is en dan kun je beter een 4 of 5 mm dermal kiezen. Let wel op: deze dermal is een beetje hoger dan andere dermals.

Deze dermal is gemaakt van zuiver chirurgisch staal en is verkrijgbaar in negen wonderlijke kleuren, uiteenlopend van klassiek transparant, vrouwelijke pastelkleuren tot knallende schreeuwkleuren en pikzwart. Neem rustig de tijd om je keuze te maken, aangezien dit sieraad een variërend effect heeft, afhankelijk van het model dat je kiest.

En als je twijfelt, je betaalt natuurlijk alleen voor de bovenkant, want de basis zelf die onder je huid zit wordt niet meegeleverd.

Details
NaamDermal met een grote steen
SKUDermal-24
Staafdikte1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)
TypeDermal top
PlaatsingAnti-wenkbrauw, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Wang, Butterfly, Borstbeen, Decolleté, Heupen, Christina/Venus
MateriaalChirurgisch staal
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Dermal met een grote steen
Uw waardering
Dermal met een grote steen