De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Dermal anchor met een bloem gevormd uit steentjes

6,90 €
Op voorraad

Je vindt nergens een dermal anchor piercing die verfijnder en vrouwelijker is dan deze super schattige en mooie dermal anchor hier. Dermals zijn vaak heel simpel en eenvoudig in hun ontwerp vanwege hun discrete grootte. Maar hier heeft de designer de dermal zo ontworpen dat het alle verwachtingen die je kunt hebben voor zo'n klein sieraad, overstijgt.

Deze dermal stelt een bloem met zes blaadjes voor. Ieder blad bestaat uit een schitterende en mooie steen die om de steen in het midden zit. Ieder steenblad wordt tevens stevig vastgehouden door een verhoogde rand die een beetje over de steentjes heen loop en het zodoende goed in de juiste positie vast houdt.

De mooie bloem is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De kleur die jij kiest zal terugkomen in de blaadjes van de bloem, maar niet in de steen in het centrum. Zodoende is er sprake van een scherp contrast tussen het midden van de bloem en de blaadjes. De steen in het centrum is iets hoger dan de steenblaadjes, welke met een beetje extra diepte ook een nieuwe dimensie aan het sieraad geven.

Details
NaamDermal anchor met een bloem gevormd uit steentjes
SKUDermal-35
Staafdikte1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)
TypeDermal top
PlaatsingAnti-wenkbrauw, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Wang, Butterfly, Borstbeen, Decolleté, Heupen, Christina/Venus, Dermal
MateriaalChirurgisch staal
Balgrootte5 mm.
KleurZilverkleurig
Is het item gelijmd?Ja
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Dermal anchor met een bloem gevormd uit steentjes
Uw waardering
Dermal anchor met een bloem gevormd uit steentjes