Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Ring met een los hart

3,90 €
Op voorraad

Deze ring bestaat eigenlijk alleen maar uit twee stukken chirurgisch staal. Daartussen zit een kleine opening en de hartvormige hanger. Door het hartje is een gat geboord. Dit gaatje is een klein beetje groter dan de eigenlijke staafsterkte van de ring. Daarom kan het hart zich ook vrij bewegen als het sieraad vast op zijn plek zit. De zwaartekracht zorgt er natuurlijk voor dat het hartje naar beneden hangt.

De ring laat zich met een lichte twist aan de uiteinden openen en ook weer sluiten als het sieraad in de juiste plek zit. De ring kan voor verschillende piercings gebruikt worden - het enige wat echt belangrijk is, is dat de maat van de ring met de maat van de piercing overeenkomt. Als je dus een diameter van 8 mm kiest, is de staafsterkte 1mm en als je voor een diameter van 10 mm kiest, ontvang je een ring met een staafsterkte van 1.2 mm.

Je ontvangt de ring met het hartje in de kleur die jij kiest. Het is niet mogelijk om twee kleuren te combineren. Je kunt wel twee ringen in verschillende kleuren bestellen en deze dan thuis met elkaar omwisselen.

Details
NaamRing met een los hart
SKURing-120
Type sluitingDraaien
TypeGesloten ring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Septum
MateriaalChirurgisch staal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ring met een los hart
Uw waardering
Ring met een los hart