De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Retainer voor dermal anchor-50%

0,95 € Vanaf 1,90 € -50%
Op voorraad

Wil je graag je dermal anchor iets minder opvallend en wat meer discreet hebben voor een dagje? Dan is deze dermal anchor precies wat je zoekt!

Deze dermal anchor retainer heeft een grootte van 4 mm en is gemaakt van acryl, en heeft ook zachte kanten, waardoor het perfect in alle soorten dermal anchors in het lichaam gebruikt kan worden.

Het sieraad is verkrijgbaar als doorzichtige variant of als zwarte variant. De keuze voor het doorzichtige model is perfect, wanneer je je piercing echt eens moet verbergen. Het zwarte model springt natuurlijk wel iets meer in het oog dan het transparante model.
Het sieraad is super praktisch en discreet in het alledaags gebruik, omdat de kleding er niet aan kan blijven vast hangen. Dit komt door de zachte kanten en de ronde, vlakke vorm. Natuurlijk kan het gebeuren dat je eraan blijft vast hangen, maar de vorm verhindert de kans hierop, waardoor het aanzienlijk minder is dan bij normale piercingssieraden.

Het sieraad kan heel gemakkelijk in de al bestaande basis ingeschroefd worden, en leent zich zo zeer goed voor onopvallendheid wanneer je je dermal anchor wilt verbergen.

Details
NaamRetainer voor dermal anchor
SKUDermal-36
Campagne-50%
Staafdikte1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)
TypeRetainer
PlaatsingAnti-wenkbrauw, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Wang, Butterfly, Borstbeen, Decolleté, Heupen, Christina/Venus, Dermal
MateriaalAcryl
Balgrootte4 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Retainer voor dermal anchor
Uw waardering
Retainer voor dermal anchor