Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Plug uit mahoniehout met een steentje-60%

3,16 € Vanaf 7,90 € -60%
Op voorraad

Werkelijk prachtige organische plug die gemaakt is van prachtig mahoniehout met een duidelijke structuur van de jaarringen van de boom. Mahonie is een van de meest verfijnde houtsoorten die er op de markt zijn, en naast hun duidelijke schoonheid is het ook nog eens hard en lang houdbaar. We praten hier over een houtsoort dat warm is met een gouden gloed, die uit 's werelds meer tropische gebieden stamt.

Deze plug is verkrijgbaar in zes verschillende groottes, en is gepleisterd zodat het een heel glad oppervlak heeft samen met zachte, afgeronde randen. De plug is vlak en egaal op beide zijden, op die ene, kleine steen na die schittert op de voorkant. De steen is in het hout gezet, zodat het niet boven het vlakke oppervlak van het hout uitsteekt. Het steentje is facet geslepen als een diamant die schittert en glinstert vanuit alle hoeken wanneer het licht er op valt. De platte vlakjes zorgen er tevens voor dat de plug er mooi en goed uit ziet in je oorlel.

Je bent altijd heel positief bezig voor je eigen huid als je er voor kiest om een sieraad van organisch materiaal te dragen in je piercing of je stretch. Organische materialen laten de huid namelijk ademen terwijl je het sieraad draagt, wat dus ook minder risico op eventuele nare geurtjes met zich mee brengt.

Als alternatief kun je ook eens kijken naar onze tunnel van hout met een klein gaatje in plaats van een steen, maar met dezelfde ''scheve'' positionering als het steentje heeft op deze plug.

Details
NaamPlug uit mahoniehout met een steentje
SKUPlug-102
Campagne-60%
TypePlug
PlaatsingStretching
MateriaalHout
KleurBruin
Diepte11 mm.
Is het item gelijmd?Ja
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug uit mahoniehout met een steentje
Uw waardering
Plug uit mahoniehout met een steentje