De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Plug uit hout met een bloem en stippen

11,90 €
Op voorraad

De tijd is gekomen om de aandacht op jou te richten met deze uitzonderlijk mooie houten plug met een spectaculair ontwerp aan de voorkant, die bovendien van organisch materiaal gemaakt is. Door met organische materialen te werken laat je toe dat de huid van je stretch kan ademen omdat deze miniscule poriën hebben. Zelfs de huid die in direct contact met het sieraad staat kan zo ademen. Organische materialen zijn daardoor altijd beter voor je huid terwijl ze ook vermijden dat er onaangename geurtjes ontstaan.

Voor deze plug kan je kiezen tussen een model dat gemaakt is van roodachtig palissander hout of een donkerder model gemaakt van diospyros hout. Had je graag alletwee de plugs gekocht (één voor elk oor), weet dan wel dat ze niet alletwee precies 100% hetzelfde zullen zijn, dat is altijd zo als je organische materialen afkomstig uit de natuur gebruikt.

Het prachtige ontwerp aan de voorkant van het sieraad heeft een gouden laagje, dat waanzinnig mooi contrasteert met de kleur van het hout. Deze plug kan je krijgen met een diameter tot 25 mm, waardoor hij geschikt is voor zelfs de grootste stretches.

Details
NaamPlug uit hout met een bloem en stippen
SKUPlug-139
TypePlug
PlaatsingStretching
MateriaalHout
Diepte14 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug uit hout met een bloem en stippen
Uw waardering
Plug uit hout met een bloem en stippen