De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Plug uit hout met een gefragmenteerde turquoise

11,90 €
Op voorraad

Het kan bijna niet mooier of luxueuzer voor je oorlel dan met deze eenvoudige maar mooie plug van mooi donker hout met een mooie structuur op de rand. Hout is natuurlijk een organisch materiaal en is ook een van de beste materialen die je kunt gebruiken voor je stretches. Houdt laat de huid namelijk ademen, zodat je nare luchtjes en andere ongemakkelijkheden die kunnen ontstaan als de huid niet genoeg lucht krijgt.

Hier is de plug verder gedecoreerd met een wel heel unieke voorkant die bestaat uit verpletterd turkoois steen. De vele kleine, verpletterde steentjes passen samen als puzzelstukjes in een puzzel. Het oppervlak is verder nog gepolijst, zodat het heel glad is. Het is eigenlijk een klein kunstwerk in zichzelf en een heel nieuwe en creatieve manier van je stretch versieren.

Je ziet vaak dat plugs alleen maar passen bij ofwel kleine stretches of juist grote stretches, maar hier hebben wij een plug die bij bijna alles past. De kleinste grootte is 6 mm in diameter terwijl de grootste een maat heeft van 25 mm. Dat geeft een breed scala aan verschillende groottes, waardoor het voor vrijwel iedereen mogelijk is om een plug te vinden die past.

Details
NaamPlug uit hout met een gefragmenteerde turquoise
SKUPlug-21
TypePlug
PlaatsingStretching
MateriaalHout
Diepte15 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug uit hout met een gefragmenteerde turquoise
Uw waardering
Plug uit hout met een gefragmenteerde turquoise