Bezig met laden...

Plug met bloem en zeeoor

9,90 € Vanaf 9,90 €
Op voorraad

Vallen de mooie kleuren in het oog? Deze plug is gemaakt van chirurgisch staal, met een messing voorkant in de vorm van een bloem. De blaadjes van de bloem zijn lichtelijk geperforeerd, zodat je er op sommige plekken doorheen kunt zien. In het midden van de bloem zit een zeeoor schelp. Een zeeoor is een vorm van zeeschelp, met een sterke parelmoerachtige glans aan de binnenkant. Hierdoor wordt zeeoor dan ook heel vaak gebruikt in het creëren van sieraden e.d.

De bloem heeft een vintage look gekregen door het aanbrengen van een coating. De coating is een soort van antiek zilver - het heeft kleine, donkere oxidaties op de bladeren, wat het sieraad zo'n antieke look geeft. De plug zelf is gemaakt van chirurgisch staal, zoals al beschreven, en is van het type ''double flared'', wat betekent dat er voor en achter opgehoogde randen zitten, waardoor het sieraad niet uit het oor kan vallen. Om diezelfde reden zijn er dus ook geen o-ringen of schroefdraden verwerkt in dit sieraad.

De plug met zeeoorschelp in de bloem is verkrijgbaar in verschillende groottes, en hoe groter de maat, hoe groter de bloem natuurlijk ook is. Het is trouwens ook belangrijk om op te merken dat zeeoor een natuurlijk materiaal is, en dat twee plugs dus nooit hetzelfde zijn en nooit 100% identieke zeeoorschelpen op de voorkant hebben. De rest van de sieraden is natuurlijk wel uniform als je er twee van aanschaft.

Details
SKUPlug-44
TypePlug
MateriaalChirurgisch staal
DiepteVaries
Is het item gelijmd?Ja
Type coatingStandaard coating
Aantal eenheden1 stuk
Secundaire materialenMessing
Is het sieraad gecoat? Ja, helemaal
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug met bloem en zeeoor
Uw waardering
Plug met bloem en zeeoor