Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Tunnel uit chirurgisch staal met levensboom

9,90 €
Op voorraad

Deze onwijs mooie tunnel is waarschijnlijk wel een van de coolste stretch sieraden die je ooit hebt gezien en ooit zult zien. Het motief van de Levensboom is enorm gedetaileerd, en direct uit het blanke staal gesneden aan de voorzijde van deze mooie tunnel. De boom is bovendien ook nog versierd met mooie, transparante steentjes, die de functie van decoratieve blaadjes vervullen.

De boom is, naast dat hij enorm mooi gemaakt is, ook nog eens een bijzonder sterk symbool. De Levensboom is een symbool voor vele dingen. Het is opgenomen in de Noordse mythologie, als een voorstelling van de boom die hemel en aarde met elkaar verbindt. In het Oude Testament was het daarentegen een symbool van het eeuwige leven, wat de mens verloren heeft. De symboliek gaat vele eeuwen terug, en ook tegenwoordig heeft het nog een sterke betekenis voor veel mensen, net als vroeger.

De boom wordt mooi omlijst door een mooi, verweven patroon die in harmonie is met de boom zelf. Deze geweldige tunnel is al verkrijgbaar vanaf 6 mm, en is verkrijgbaar tot en met 25 mm. Hoe groter de maat is die je nodig hebt, hoe beter zichtbaar het mooie motief ook wordt. Bij het kleinste motief, die van 6 mm, is er slechts plaats voor twee steentjes in het ontwerp, maar bij de rest van de maten komt het ontwerp met vier transparante steentjes.

Details
NaamTunnel uit chirurgisch staal met levensboom
SKUTunnel-141
TypeTunnel
MateriaalChirurgisch staal
Diepte15 mm.
Is het item gelijmd?Ja
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Tunnel uit chirurgisch staal met levensboom
Uw waardering
Tunnel uit chirurgisch staal met levensboom