Hartvormige oorpiercing met steenrand

Op voorraad
€8,90

Piercingssieraden kunnen echt goed met elkaar in harmonie vallen, zoals dit sieraadstuk bewijst. Het sieraad is uit een klein stuk metaal als een hart gevormd, waarvan de uiteinden de verdieping in het midden van het hart voorstellen en lichtjes van elkaar af gebogen kunnen worden. Zo wordt het sieraad heel makkelijk om in te doen. Als het sieraad eenmaal in het oor zit, dan worden de uiteinden weer bij elkaar gebogen en zit het hart perfect op zijn plek.

De linkerzijde van het sieraad is compleet met 10 vonkelende steentjes bezet. De steentjes kunnen alleen van vooraf gezien worden, zodat het sieraad niet om te draaien is.
Je kunt uit verschillende kleuren jouw favoriete kleur voor de steentjes uitkiezen. Dit geldt ook voor de kleur van het metaal. In het bovenste keuzemenu kun je jouw persoonlijke lievelingskleuren samenstellen. Toch zijn niet alle steenkleuren met iedere metaal kleur verkrijgbaar, maar wij zijn er zeker van dat er sowieso een passende combinatie voor jou bij zit.

Het sieraad is eigenlijk bedoeld voor een oorpiercing, maar je kunt het ook in andere piercings dragen. De meest geliefde oorpiercings, zoals daith-, helix- en traguspiercings zijn wel het best geschikt voor dit sieraad. De daithpiercing wordt ook wel migrainepiercing genoemd.

Details
SKU Ear-29
Staafdikte 1.2 mm.
Type sluiting Draaien
Type Ear piercing
Materiaal Messing
Type edelsteen Zirkonia
Is het item gelijmd? Ja
Type coating Standaard coating
Aantal eenheden 1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, helemaal
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Hartvormige oorpiercing met steenrand
Uw waardering
Gerelateerde producten