De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Hartvormige oorpiercing met steenrand-14%

8,51 € Vanaf 9,90 € -14%
Op voorraad

Piercingssieraden kunnen echt goed met elkaar in harmonie vallen, zoals dit sieraadstuk bewijst. Het sieraad is uit een klein stuk metaal als een hart gevormd, waarvan de uiteinden de verdieping in het midden van het hart voorstellen en lichtjes van elkaar af gebogen kunnen worden. De afmetingen van de binnenkant van dit hart zijn 9 mm breed en 9 mm hoog. Zo wordt het sieraad heel makkelijk om in te doen. Als het sieraad eenmaal in het oor zit, dan worden de uiteinden weer bij elkaar gebogen en zit het hart perfect op zijn plek.

De linkerzijde van het sieraad is compleet met 10 vonkelende steentjes bezet. De steentjes kunnen alleen van vooraf gezien worden, zodat het sieraad niet om te draaien is.
Je kunt uit verschillende kleuren jouw favoriete kleur voor de steentjes uitkiezen. Dit geldt ook voor de kleur van het metaal. Toch zijn niet alle steenkleuren met iedere metaal kleur verkrijgbaar, maar wij zijn er zeker van dat er sowieso een passende combinatie voor jou bij zit.

Het sieraad is eigenlijk bedoeld voor een oorpiercing, maar je kunt het ook in andere piercings dragen. De meest geliefde oorpiercings, zoals daith-, helix- en traguspiercings zijn wel het best geschikt voor dit sieraad. De daithpiercing wordt ook wel migrainepiercing genoemd.

Details
NaamHartvormige oorpiercing met steenrand
SKUEar-29
Campagne-14%
Staafdikte1.2 mm.
Type sluitingDraaien
TypeOorpiercing
PlaatsingHelix, Forward helix, Daith
MateriaalMessing
Type edelsteenZirkonia
Is het item gelijmd?Ja
Type coatingStandaard coating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Hartvormige oorpiercing met steenrand
Uw waardering
Hartvormige oorpiercing met steenrand