Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Septumretainer met eenvoudig ontwerp

2,90 €
Op voorraad

Soms dan zijn er momenten waarop je even niet wilt dat je septumpiercing zichtbaar is. Je moet je er altijd van bewust zijn dat een septumpiercing weer helemaal of deels dicht kan groeien wanneer je een langere tijd geen sieraad in hebt. En precies daarvoor hebben wij dit kleine instrumentje hier, genaamd een septumretainer.

Een retainer is, zoals het woord ook al aanduidt, een sieraad dat vooral berekend is om een piercing te behouden. Dat wil zeggen dat er geen sprake is van steentjes en andere opzichtige delen, want een retainer hoort juist zo discreet mogelijk te zijn. Deze specifieke septumretainer is gemaakt van chirurgisch staal en is zo ontworpen dat je hem bijna niet kunt zien wanneer hij in je septumpiercing zit.

De retainer heeft een inwendige lengte van 6 mm wanneer de twee uiteinden uitsteken, en hebben slechts een hoogte van 4 mm, ook berekend vanuit de binnenkant. Daarnaast is dit model ook verkrijgbaar in vier verschillende draaddiktes, zodat je precies de grootte kan kiezen die het beste bij jouw septumpiercing past.

Details
NaamSeptumretainer met eenvoudig ontwerp
SKUNose-96
TypeRetainer
PlaatsingSeptum
MateriaalChirurgisch staal
KleurZilverkleurig
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Septumretainer met eenvoudig ontwerp
Uw waardering
Septumretainer met eenvoudig ontwerp