De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Eenvoudige d-vormige ring

1,90 €
Op voorraad

Een D-Ring is een zeer veelzijdig sieraad, dat in veel verschillende soorten piercings gebruikt kan worden. Het is eigenlijk een mix tussen een staaf en een normale ring. Dat betekent niet, dat je een D-ring echt overal gebruiken kunt. Zoals je bijvoorbeeld wel een normale, rechte staaf makkelijk als tongpiercing kunt gebruiken, is deze D-ring helaas niet geschikt voor een tongpiercing. De D-ring kan daarentegen wel goed als alternatief voor een tepelpiercing of een septumpiercing gebruikt worden. Ook voor oor- en wenkbrauwpiercings zijn deze sieraden erg geschikt.

Simpel gezegd gaat het hier om een sieraad uit een stuk metaal. Er zijn dan ook geen afneembare delen, die je bijvoorbeeld in de gootsteen kunt verliezen en dus nooit meer terug ziet. Hoe functioneert het? Op de afbeelding kun je zien dat er in een hoekje een kleine opening is gelaten. Deze opening mag je niet verder uitweiden, maar moet je eigenlijk gewoon ''twisten'', oftewel, in tegen gestelde richting buigen.Als het sieraad vlak op tafel zou liggen, zou je zien dat het rechte deel een klein beetje naar boven wijst. Op deze manier behoudt het sieraad de spanning in het metaal en dus ook in de vorm.

Kies uit vele verschillende groottes en kleuren in de bovenstaande keuzebox. Wij verpakken je sieraad zo spoedig mogelijk en laten hem gelijk in je brievenbus vallen. Als je de lengte van het sieraad uitkiest, geldt dat ook voor de lengte van het rechte tussen stuk.

Details
NaamEenvoudige d-vormige ring
SKURing-106
Type sluitingDraaien
TypeTwisterring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Septum
MateriaalChirurgisch staal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Eenvoudige d-vormige ring
Uw waardering
Eenvoudige d-vormige ring