De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Ball closure ring met steen

3,90 €
Op voorraad

Dit piercingsieraad is gemaakt van echt chirurgisch staal en heeft een kleine steen in het balletje. Een ball closure ring (BCR) wordt ook wel captive bead ring (CBR) genoemd en is een universeel sieraad dat eigenlijk op zowat alle plekken van het lichaam gedragen kan worden. Zo kan je dit sieraad bijvoorbeeld goed in een oorpiercing of een genitale piercing dragen. Ook voor wenkbrauwpiercings en lippiercings worden vaak dit soort ringen gebruikt.

Je kan natuurlijk moeilijk slechts één juiste plek vermelden waar dit sieraad gedragen wordt, omdat het zo veelzijdig is. Het is in elk geval belangrijk dat je weet wat de afmetingen van je piercings zijn, zodat je het juiste sieraad kan uitkiezen. Als alternatief kan je uiteraard ook gebruik maken van ons hulpinstrument op de website.

Deze ring kan je met een gekleurde steen van jouw keuze bestellen en ook de staafdikte is vrij te kiezen, zodat je het perfecte sieraad te pakken krijgt.

Details
NaamBall closure ring met steen
SKURing-17
Type sluitingCaptive bead ring
TypeBall closure ring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navel, Labia, Clitoriskap, Frenum, Hafada, Lorum, Tepel
MateriaalChirurgisch staal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ball closure ring met steen
Uw waardering
Ball closure ring met steen