Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

KOOP 3, BETAAL 2
100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Adapter voor septumpiercing3 voor 2

Koop 3, betaal voor 2! Aanbieding wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

...

2,90 € 3 voor 2
Op voorraad

Koop 3, betaal voor 2! Aanbieding wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

...

Het is een ding om een septumpiercing te hebben, maar om een septum te stretchen is een heel ander verhaal - je kan dit gat dus ook groter maken.
De meeste sieraden voor septumpiercings hebben een maat van 1,2 mm of 1,6 mm. Bij ons vind je bijna alleen maar sieraden met een 1,2 mm staafsterkte. Als je dus een groter gat dan 1,2 mm hebt, dan kun je veel sieraden niet dragen omdat ze het complete gat niet opvullen. In dat geval kan een adapter helpen.

Een adapter voor septumpiercings bestaat eigenlijk alleen uit een stuk metaal dat het resterende deel van het gat opvult, wat dus niet door de staaf gevuld wordt. Het verplaatst in wezen de huid die er niet meer is.

De adapter verkopen wij in verschillende groottes. De kleinste grootte begint bij 2,5 mm. Alle hebben dezelfde breedte en dezelfde gatgrootte en plaatsing van het gat. De adapter is 6 mm breed en heeft een gat van 1,7 mm in diameter. Dit gat is dicht bij de rand van de adapter geplaatst, zoals een septumclicker naar beneden kan hangen wanneer het in de piercing zit.

Wij willen wel graag bemerken dat het gat recht is en er dus GEEN sieraden met een gebogen staaf door heen gezet kunnen worden. Je kunt deze adapter ook in andere piercings dragen, zolang het maar rechte sieraden zijn die je er in wilt doen.

Details
NaamAdapter voor septumpiercing
SKUNose-178
Campagne3 voor 2
TypeGereedschap
PlaatsingSeptum
MateriaalChirurgisch staal
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Adapter voor septumpiercing
Uw waardering
Adapter voor septumpiercing