De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Tunnel uit acryl met gestippeld patroon aan de binnenkant

6,90 €
Op voorraad

Koop nu een super vette tunnel van acryl, met een inwendig stippenpatroon in een tof grafisch design met frisse limoenkleur. Deze tunnel is verkrijgbaar in verschillende groottes, vanaf 8 mm tot en met 25 mm in diameter, en je weet, hoe groter de tunnel hoe indrukwekkender het patroon is. Het is een uitdaging om een tunnel super gaaf te decoreren, maar hier heeft de ontwerper van dit stuk echt zijn creativiteit op de vrije beloop gelaten met dit mooie, groene patroon aan de binnenkant van het sieraad.

Buiten het knallende groene patroon, is deze tunnel zwart en staat dan ook in een mooi en duidelijk contrast met het patroon. Het sieraad is gemaakt van acryl, wat een hard plastic materiaal is en een licht en comfortabel gewicht heeft. Dat is vooral een groot voordeel als je een wat grotere maat nodig hebt, want dan is het geen al te zwaar sieraad waardoor je oorlellen onnodig worden uitgerekt. Acryl is daarnaast ook nog eens een goede materiaal keuze voor mensen met allergie, aangezien het 100% nikkelvrij is.

Dus, als je op zoek bent naar een cool en bijzonder stretch sieraad, dan zou deze chille tunnel van acryl met inwendig stippelpatroon wel eens precies kunnen zijn waar jij naar op zoek bent.

Details
NaamTunnel uit acryl met gestippeld patroon aan de binnenkant
SKUTunnel-118
TypeTunnel
PlaatsingStretching
MateriaalAcryl
Diepte11 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Tunnel uit acryl met gestippeld patroon aan de binnenkant
Uw waardering
Tunnel uit acryl met gestippeld patroon aan de binnenkant