De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Tepelschild met filigraan hartjes

8,90 €
Op voorraad

Het is bijna als of je een kroon op je tepel zet wanneer je je tepelpiercing verwent met dit prachtige tepelschild. Dit sieraad is mooi en symmetrisch, met een elegant ontwerp met vele wonderlijke motieven die door elkaar heen lopen.

In het midden zie je een mooie zes-armige ster, welke tegelijkertijd een patroon van hartjes vormt dat zich buiten de ster rondom legt. Maar de creativiteit stopt hier niet, aangezien de hartjes samen ook nog een krans van mooie rozenknoppen aan de buitenste rand van het sieraad vormen. Het sieraad is eigenlijk een soort evolutie op zichzelf, met zijn mooie vormen en motieven die tegelijkertijd ook een ander en nieuw soort patroon vormen in het ontwerp. Het is als een microscopisch kleine verhaalvertelling, maar dan samengevoegd in een imponerende tepelschild.

De 19 mm lange staaf die door de tepel gaat, strekt zich van een sterrenpunt tot de andere, en is geplaatst door een 14 mm grote opening in het cirkelronde centrum van de ster. Jouw tepel zal als de koningin van Saba omringd zijn door hartjes, rozen knoppen en een super mooie ster.

Je kunt zelf kiezen tussen drie mooie kleuren, namelijk glanzend, goudkleurig of roodgoudkleurig. Ongeacht welke kleur je kiest, dit sieraad is werkelijk een vertroeteling van de hoogste orde voor je tepelpiercing.

Details
NaamTepelschild met filigraan hartjes
SKUNipple-80
Staafdikte1.6 mm.
Type sluitingExterne schroefdraad
TypeTepelschild
PlaatsingTepel
Lengte19 mm.
Diameter van de ring14 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Balgrootte5 mm.
Type coatingStandaard coating
Aantal eenheden1 stuk
Secundair materiaalMessing
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Tepelschild met filigraan hartjes
Uw waardering
Tepelschild met filigraan hartjes