De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Tepelpiercing met filigraanpatroon en opaalsteen

13,90 €
Op voorraad

Hier heb je nu de mogelijkheid om je tepelpiercing te verwennen met dit super mooie tepelsieraad, zonder dat je daarvoor meteen je hele bankrekening hoeft te legen. Dit sieraad hier is namelijk versierd met een super mooi en elegant filigraanpatroon, in de vorm van kettingen die elkaar overlappen op een prachtige symmetrische manier, samen met een mooie lichte opaalsteen. Het filigraanpatroon stelt twee gedraaide kettingen voor, en deze kettingen komen precies onder de mooie opaalsteen weer bij elkaar.

De steen is rond als een parel en loopt uiteen in verschillende lichte nuancen als je er eens een beter kijkje naar neemt. Het wordt goed en veilig op de plaats gehouden met behulp van vier kleine steunpunten die er voor zorgen dat het zal blijven zitten waar het hoort. Onder de opaalsteen is een mooi en vonkelend sieraadsteentje te zien, en deze springt meteen in het oog als je naar het imponerende centrum van het sieraad kijkt.

Het sieraad is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren, namelijk blank glanzend, goudkleurig en roodgoudkleurig. Het geldt voor alle drie de modellen dat de staaf 16 mm lang is en gemaakt is van zuiver chirurgisch staal. De inwendige lengte is slechts 14 mm, aangezien er aan beide zijden een millimeter af gaat vanwege de balletjes.

Het kan moeilijk zijn om een variant te kiezen als alle drie de modellen even mooi zijn. Het is toch meestal je eerste indruk die klopt als je op zoek gaat naar een bepaald model om te kiezen.

Details
NaamTepelpiercing met filigraanpatroon en opaalsteen
SKUNipple-74
Staafdikte1.6 mm.
Type sluitingExterne schroefdraad
TypeTepelschild
PlaatsingTepel
Lengte14 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Balgrootte5 mm.
Type edelsteenSynthetische opaal
Is het item gelijmd?Ja
Type coatingStandaard coating
Aantal eenheden1 stuk
Secundair materiaalMessing
Is het sieraad gecoat? Ja, de hanger
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Tepelpiercing met filigraanpatroon en opaalsteen
Uw waardering
Tepelpiercing met filigraanpatroon en opaalsteen