Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Tepelclicker met een rand met steentjes in een halve maan

13,90 €
Op voorraad

Een nippleclicker is, zoals de naam al aangeeft, een "clicker" die je door je tepel moet schuiven. Als je dus zo moedig bent geweest om een tepelpiercing te laten zetten, dan kun je dit sieraad dragen. De staaf is 1,6 mm dik en ca. 12 mm lang en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Buiten de kleuren om, zijn de varianten 100% identiek, de enige beslissing die je dus nog hoeft te maken is welke kleur je wilt hebben. Verder is dit sieraad prachtig om je vrouwelijke kant naar voren te brengen.

De steen is geplaatst in een gebogen rij, die zich mooi onder de tepel legt wanneer je de staaf door de piercing hebt geschoven. De steentjes lopen van de ene kant naar de andere kant van het sieraad. Het sieraad open je door het staafje in te klikken, en sluit je door het weer vast te klikken.

Zoals beschreven, is deze nippleclicker verkrijgbaar in drie verschillende varianten, alleen de kleur is verkrijgbaar. Kies tussen een simplistische glanzende uitgave, een royale gouden uitgave of de meer moderne roodgouden uitgave. Ongeacht je kleurenkeuze, je zult sowieso niet uitgekeken raken op dit sieraad met zijn 11 transparante steentjes die een mooie, transparante halve maan onder je tepel vormen.

Details
NaamTepelclicker met een rand met steentjes in een halve maan
SKUNipple-66
Staafdikte1.6 mm.
Type sluitingScharnier
TypeTepelclicker
PlaatsingTepel
Lengte12 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Is het item gelijmd?Ja
Type coatingStandaard coating
Aantal eenheden1 stuk
Secundair materiaalMessing
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Tepelclicker met een rand met steentjes in een halve maan
Uw waardering
Tepelclicker met een rand met steentjes in een halve maan