2 VOOR DE PRIJS VAN 1

25% korting op oorsieraden

Elke dag een nieuwe aanbieding

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Simpele septumretainer van 14 karaats goud

43,90 €
Op voorraad

Heb je in de ongelukkige situatie gestaan waarbij het noodzakelijk was om je septumpiercing uit te doen omdat het niet toegestaan was op de plek waar je je bevond? Kom nu nooit meer in zulke situaties terecht met deze septumretainer, welke je kunt zien op de afbeelding hierboven. Deze retainer is heel discreet, wat heel geschikt is voor werkgerelateerde situaties waarbij je geen septumpiercing mag dragen.
De retainer dient ook als doel om te voorkomen dat het piercing gaatje dicht groeit als je je sieraad niet in hebt. Een septumretainer is daarom ook een ideaal sieraad om achter de hand te hebben in het geval dat je je normale sieraad niet kunt gebruiken.

Hier komt nu het allerbeste deel van het verhaal - dit sieraad is gemaakt van 14 karaats goud. Je kunt kiezen tussen verschillende uitgaven van dit sieraad, en alle uitgaven zijn gemaakt van 14 karaats goud. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 14 karaats witgouden variant. Er zijn ook verschillende staafdiktes voor dit sieraad, aangezien er ook verschillende staafdiktes zijn voor septumpiercing sieraden. Kies onder andere tussen 1,2 mm en 1,6 mm.

Details
NaamSimpele septumretainer van 14 karaats goud
SKUNose-188
TypeRetainer
PlaatsingSeptum
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Simpele septumretainer van 14 karaats goud
Uw waardering
Simpele septumretainer van 14 karaats goud