Bezig met laden...

Septumpiercing uit chirurgisch staal met versierd design

19,90 €
Op voorraad

Wil je graag dat jouw septum een zal zijn die lekker zal opvallen, ook op het allereerste gezicht? Bekijk dan deze mooie en imponerende septumpiercing hier, want die zal zeker de klus klaren. Het sieraad is namelijk uitgerust met een werkelijk mooi en uiterst elegant decoratief patroon, dat de hele halfboog langs loopt. Het patroon is zowel gedetailleerd als doordacht, en synchroon van het ene uiteinde tot het andere uiteinde.

Het hele sieraad is gemaakt van zuiver chirurgisch staal, in tegenstelling tot veel andere sieraden, waarbij alleen de staaf gemaakt is van het robuuste en duurzame materiaal. Dat is een extra groot voordeel, aangezien het daardoor ook langer mooi zal blijven, langer dan andere sieraden die dat dus niet hebben.

Kies deze prachtige schoonheid ofwel in blank glanzend, zwart, multikleur of goudkleurige, alle kleuren zijn prachtig op hun eigen manier. Het is dus echt een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Als je dus gek bent van deze gave septumclicker, dan zul je onze septumpiercing van chirurgisch staal met krullen en een rij balletjes zeker weten ook super gaaf vinden.

Details
SKUNose-119
Staafdikte1.2 mm.
Type sluitingScharnier
TypeSeptum
Lengte6 mm.
Diameter van de ring10 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Type coatingIonencoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, helemaal
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Septumpiercing uit chirurgisch staal met versierd design
Uw waardering
Septumpiercing uit chirurgisch staal met versierd design