De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Plug uit glas met een paddestoel

11,90 €
Op voorraad

Eigenlijk zijn plugs op te delen in twee categorieën, namelijk basisplugs en enorm gedetailleerde plugs. Als we deze plug dan in een van die twee categorieën moeten indelen, dan zal hij absoluut in de laatste categorie te vallen.

Dit sieraad is niet alleen van een heel fijn materiaal gemaakt, namelijk glas, maar het is ook nog eens heel erg verfijnd. Door gave 3D effecten zie je al snel dat het een klein paddestoeltje is die geplaatst is in het centrum van het sieraad en ligt voor een mooie donkere achtergrond. Je zal waarschijnlijk al snel aan paddo's denken, maar dat kan het ook prima voorstellen als jij dat graag er in ziet.

Zelfs in de kleine groottes is het gelukt om het paddestoeltje tot stand te brengen. Ja het is eigenlijk gewoon ongelooflijk, maar je kunt nog steeds heel veel details zien, ook al is het zo klein. Het spreekt eigenlijk wel voor zich, maar hoe groter het model is, hoe duidelijk het mooie ontwerp dan ook is.

Het model is verder ook geproduceerd met twee vaste randen die het sieraad op zijn plek zullen houden, terwijl het midden vlak is. Het paddestoeltje en het sieraad zijn volledig geïntegreerd, en daarom ook robuust en vast.

Dus, als je dit edgy en originele sieraad wel goed kan waarderen en zin hebt in iets bijzonders voor je stretch, dan is dit zeker iets voor jou.

Details
NaamPlug uit glas met een paddestoel
SKUPlug-12
TypePlug
PlaatsingStretching
MateriaalGlas
Diepte14 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug uit glas met een paddestoel
Uw waardering
Plug uit glas met een paddestoel