De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Piercing balletje in verschillende kleuren met steentje

2,60 €
Op voorraad

Van losse piercing balletjes kun je er nooit te veel hebben. Het is echt een goed idee om een kleine verzameling te hebben, voor het geval dat je pech hebt en een balletje kwijt raakt. Teglijkertijd is het ook leuk om af en toe eens een beetje van stijl te veranderen, en dat kan met een los piercing balletje.

Het balletje is gemaakt van chirurgisch staal, en is gekleurd door middel van een proces dat ''ionenimplantatie'' wordt genoemd. Kort gezegd, worden hierbij ionen op het oppervlakte van het balletje geschoten, waardoor het zijn mooie kleur verkrijgt. Het balletje is verkrijgbaar in een vele groottes, met vele draaddiktes, kleuren en steenkleuren, zodat je onwijs veel kunt kiezen.

Deze losse balletjes komen met een schroefdraad, en zijn dus niet berekend om te gebruiken als een sluitballetje in een ball closure ring.

Op de tegenovergestelde zijde van het schroefdraad zit een steentje. Het is dus belangrijk om te bedenken voor welk doeleinde je het balletje wilt gaan gebruiken. Als je bijvoorbeeld een onder balletje voor een navelpiercing wilt hebben, dan zal het een wat groter balletje zijn met een wat grotere steen. Het zou stom zijn als je per ongeluk een balletje bestelt dat meer geschikt is als top balletje.

Hoe dan ook, het kan absoluut nooit kwaad om nog wat extra balletjes te hebben liggen, gewoon voor het geval dat. Je kunt bij ons altijd wat extra balletjes kopen.

Details
NaamPiercing balletje in verschillende kleuren met steentje
SKUBall-37
Type sluitingExterne schroefdraad
TypeLosse bal
MateriaalChirurgisch staal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Piercing balletje in verschillende kleuren met steentje
Uw waardering
Piercing balletje in verschillende kleuren met steentje