Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Oorpiercingset uit 14 karaats goud met steentjes

199,90 €
Op voorraad

Hier krijg je absolute luxe in de vorm van een oorpiercingset uit 14 karaats goud met steentjes. De drie mooie oorpiercings hebben een staafdikte van 1.2mm en passen zo in alle oorgaatjes die met een naald zijn gestoken. Elke oorpiercing is met een fonkelende, heldere steen voorzien. De set bestaat uit drie oorpiercings met verschillende groottes,  je krijgt een 2mm, 3mm en 4mm grote steen met gouden steker.

Je kan zelf kiezen of je deze piercings gebruikt voor een helix- of oorlelpiercing. Het ziet er het leukste uit als alle drie de piercings naast elkaar zitten, met vooraan de kleinste en achteraan de grootste steen. Je kan natuurlijk de set verdelen over een helix-, tragus-, en oorlelpiercing. De mogelijkheden zijn even groot als je eigen fantasie.

De kleine steentjes zijn rond en facetgeslepen zodat ze het licht uit alle hoeken opvangen en weerkaatsen voor een fantastisch glittereffect. Elke steen zit in een massieve omkapseling stevig vast. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een steentje zou kunnen verliezen. 

Details
NaamOorpiercingset uit 14 karaats goud met steentjes
SKUBarbell-14
Staafdikte1.2 mm.
Type sluitingExterne schroefdraad
TypePiercing set
PlaatsingOorlel, Helix, Forward helix
Lengte6 mm.
Balgrootte3 mm.
Type edelsteenZirkonia
Aantal eenheden3 stuks
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Oorpiercingset uit 14 karaats goud met steentjes
Uw waardering
Oorpiercingset uit 14 karaats goud met steentjes