De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Neusstaafje met opaalsteen

6,90 €
Op voorraad

Ontbreekt het je aan een beetje verfrissing ? Dan is dit neusstaafje een perfect middel om je uitstraling een beetje op te peppen.
Je kunt zelf kiezen of je voor het zwarte, het gouden of het roodgouden model met een witte opaalsteen gaat, of dat je voor het glanzende model met opaalsteen in de kleuren blauw, groen, lila of wit gaat. De opaalsteen zit vast in het neusstaafje en wordt door een rand op z'n plaats gehouden, die de steen niet te veel bedekt zodat de mooie steen goed zichtbaar blijft.

Het neusstaafje is ca. 6 mm lang en aan de achterkant van een klein plat plaatje voorzien, dat ervoor zorgt dat de piercing niet meteen uit het gaatje zal vallen. Het staafje wordt in het neusgaatje gedrukt om zo op z'n plek te komen. Het plaatje is slechts een klein stukje dikker dan de 0,8 mm dikke staaf, zodat het geen pijn zal doen wanneer je de staaf uit je neus haalt.

Qua voormaat en het geheel gaat het hier om een sieraad dat voor het alledaags gebruik gebruikt kan worden, maar ook voor festiviteiten erg geschikt is, zonder meteen te overdreven te zijn. Als je niet te veel accent op het sieraad wilt hebben, raden wij je aan om voor een variant met een witte steen te kiezen.

Details
NaamNeusstaafje met opaalsteen
SKUNose-149
Staafdikte0.8 mm.
TypeNeusstud
PlaatsingNeusvleugel
Lengte6 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Balgrootte2.5 mm.
Type edelsteenSynthetische opaal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Neusstaafje met opaalsteen
Uw waardering
Neusstaafje met opaalsteen