Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Neusschroef met een steentje uit opaal

6,90 €
Op voorraad

Hier kun je een praktische neusschroef met een werkelijk mooie opaalsteen kopen, waarmee je gegarandeerd alle aandacht op je zal trekken. De kleine opaalsteen is 2 mm en rond als een balletje, tevens verkrijgbaar in vier frisse varianten, namelijk wit, roze, blauw en groen. Iedere steen is uniek en geen twee stenen zijn hetzelfde, aangezien het producten zijn die direct uit de natuur komen. Aan opaal worden tevens ook eigenschappen toegekend, zoals het inspiratie, innerlijke vrede en liefde. Dus als het prachtige uiterlijk van deze steen alleen nog niet genoeg is, dan zijn er nog meer redenen om voor deze steen te kiezen.

De neusschroef is daarnaast ook een super praktisch ontwerp, aangezien het werkelijk stabiel in de neus zit als je hem eenmaal in hebt gedaan. De schroef moet voorzichtig in gedaan worden, en het halve boogje zal dan plat aan de binnenkant van de neus zitten, zodat het veilig in je neus zit en het er niet uit kan vallen. Je bent ook nog verzekerd dat er geen schade aangebracht kan worden in je neus, aangezien er geen uitstekende delen zijn die dat kunnen aanrichten.

Dit sieraad hier is verkrijgbaar in twee verschillende draaddiktes, namelijk 0,8 mm en 1 mm, zodat het zeker mogelijk is om deze mooie neusschroef te kunnen dragen, ongeacht de manier waarop je neuspiercing gezet is.

Details
NaamNeusschroef met een steentje uit opaal
SKUNose-102
TypeNeusschroef
PlaatsingConch, Neusvleugel
Lengte8 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Balgrootte2 mm.
KleurZilverkleurig
Type edelsteenSynthetische opaal
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Neusschroef met een steentje uit opaal
Uw waardering
Neusschroef met een steentje uit opaal